Bus eller godis!

Gick jag nyss! Det var roligt faktiskt, fick faktiskt mycket godis :)

Såhär såg jag ut :  Såg ut som ett EMO, fast dom e rätt så läskiga :S


Paloma..

Paloma är helt sjuk i huvudet, hon sitter och pratar för sig själv framför datorn... Hon ba : Vem tror du att du är ditt lilla snöre!! : Så håller hon på och "bråkar" med ett snöre och spelar på spelo.se :)
Hon spelar nåt spel där man ska klä på en docka och hon ba : vi gör henne flintis och tar på fula kläder : och sen skrattar hon såhär : MOHAHAH : hon verkligen skrämmer mig, ja asså hon har två datorer så vi chattar med varandra!
Fast hon larvar sig mest!

kraaaaaaaaaaaaaaaaaam <3

Hos palomii <3

Hej allihopa <3
Nu är jag hemma hos paloma, vi spelar sims, eller vi bygger huset nu :) Tänkte bara berätta att jag nog inte kommer skriva något mer förens ikväll efter bus lr godis!

men kram kram! <3

Häxnäsa :)

 haha så snygg :) Nej, jag ska inte vara häxa på halloween :)

Det kommer bilder från kvällen imorn eller när jag kommer hem ikväll!

Puss!

Länk!

Nu har jag laggt till alla som röstade på inlägget "nu får ni rösta" på bloglovin, och så tänkte jag länka dom oxå :)

1. Turboflisan
2. Sweetmissblondie
3. Alva
4. Tooowe
5. frenchfashionterms
6. Princessmalla
7. Lalaas

love!

Hahaahaha...

Ni såg väl IDOL igårkväll? Jag såg inte utröstningen, men gick in på Tv4.se och såg att det var ERIKA som åkte ut, och det var typ henne jag hejade på! Men då såg jag oxå en video där idolerna och juryn (inte A.bagge) gjorde ett uppträdande tsm, andreas var faktiskt duktig på att sjunga! <3

Ni kan kolla på det uppträdandet här !

Lost of love / Alliie..


God morgon!

God morgon!

Har ni alla sovit gott? Det har jag iaf! Fast igår kväll när jag skulle somna så fick jag kramp i foten, inte skönt! Men som tur var så gick det över efter bara nåra sekunder!

Idag/ikväll är det HALLOWEEN, jag, Paloma, hennes lillesyrra (9år) och hennes kompisar ska gå tsm, haha, det kmr bli kul :) Fast det är tråkigt att Paloma inte får gå till 10 med mig, hon får typ gå till 9 :/

Men jag kommer skriva mer sen, nu ska jag läsa lite andra bloggar och spela spel :) Kram! <3


Veckans snygging <3

Det här är helt klart veckans snygging :

 Så himla snygg och söt <3

Vad tycker ni?

Klar!

Nu har jag fixat klart Toves design! Eller design och design, jag fixade en header och bakgrund :)

Hon blev jätte nöjd :)

Klicka här för att komma till bloggen och kolla designen :)

Love.. (ska göra en finare signatur, men jag orkar inte nu, har ju fixat med toves blogg nästan hela dagen!)

 


Wake up call - Kissie

Lyssna :)

 


rösta (igen!)


Sötaste syrran ever <3

 Nawh, min prinsessa <3

Sluta peta dig i näsan Paulina :)

 Thihi :) <3

Här kommer en söt bild på paulina från programmet DEBATT!



Lost of love / Alliie

Kladdkaka!

Hej!

Jag bakade nyss kladdkaka, den är klar om 2 minuter , så måste snart springa ner :) Det ska bli jätte gott!
Jag funderar på att börja med " Alliie hissar och Alliie dissar " :) Vad tycker ni?

Igårkväll skulle egentligen Lisa fixa lite grejer till min design, men hon somnade ;) Så förhoppningsvis kanske hon kan göra det idag/kväll! Så ni får vänta och se!

Ni missade väl inte att Paulina (paow) var med i en del utav ett program där det handlade om plastikkirurgi, jag missade programmet så jag ska kolla nu på datorn, missade ni oxå programmet, isf klicka här för att se det nu! 
 
Ni får ha det bäääääääst <3

Lost of love / Alliie <3


Sådär!

Nu är jag klar med headern och har satt in den oxå, men det blev inget bra :/ Men men, hon sa att det var OK, men hon undrade om jag kunde fixa så att det blev lila bakgrund på själva bloggen för det passar bättre, men jag vet inte hur man gör, jag kollade på DESIGNADINBLOGG med det fungerade inte! :/

Iaf, så här blev headern :  den blev väldigt liten här, men ifall jag gör den större får den inte plats, men klicka här för att komma till toves blogg!

Hon ville ha headern så, och hon sa att hon blev nöjd!

love!

Hej!

Hej allihopa!

Först och främst vill jag tacka alla er som skriver så otroligt gulliga kommentarer, blir verkligen jätte glad!

Nu ska jag göra en header åt en jättegullig tjej! Tove heter hon, länkar henne när headern är klar, så det kanske blir lite dålig uppdatering, men puss sålänge ! <3


Halloween!

En fråga bara : Är det halloween på lördag, 31?

Nu får ni rösta!

Nu får ni rösta vilken utav dom här två designerna ni tycker är finast/bäst !

Ni röstar igenom att bara kommentera det här inlägget siffran 1 lr 2 , alltså det kommer vara en siffra vid designen! Enkelt va? Alla som röstar kommenterar jag och lägger till på bloglovin :) Inte längre!!


1.

2.

Rösta nu!!

love!


AVSLUTAT!!


bild på mig!

Hey!

Just nu håller jag på att göra en rosa bild/header :) Den svarta jag gjorde är ju inte riktigt min stil! När jag har tråkigt så blir det att jag leker lite i GIMP :)

Här är en bild på mig som jag tror att jag inte har visat!

Love!


Bild!

Hej igen!

Gjorde nyss en liten grej i gimp, programmet är jätte bra tycker jag, jag har bara haft programmet i 2 dagar tror jag? Så jag vet inte så mycket om det än, men så här blev den jag gjorde :  Vad tycks?

Men ni får ha det bra!

love!


Tack för hjälpen Emelie!

Tack Emelie för att du hjälpte mig med GIMP! Nu vet jag hur man lägger in bilder :) Fast jag är fortfarande inte duktig!

Jaja så här ser det jag har gjort ut nu :/

 Själva Bakgrunden var lite cool men inte det andra! <3

Love

???

Hej!

Jag kollade nyss på en blogg och såg något väldigt konstigt! Hon hade en bakgrund på sin blogg som jag har gjort? Eller jag tror det iaf, för det ser likadant ut!

Kolla själv :

Denna gar jag gjort!

Klicka här för att komma till bloggen som har den (tror jag!)

Ifall bakgrunden är borta nu så kan ni kolla på ´den här bilden jag tog med mobilen på bloggen :

 Ser ni någon likhet? Jag gör iaf det på bakgrunden! Men man ser bättre ifall ni klickar på länken!

Jag är absolut inte sur eller arg på något sätt, men jag vill bara att ifall man vill ta/ha en bakgrund lr något sånt, så kan man fråga om det är OK att man tar den! Så jag är inte sur, tvärtom så är jag glad (ifall det nu är min bakgrund! väntar på svar från personen) eftersom att den personen då borde ha gillat den =)

Love!


Bilder

Hej bloggen!

Jag bakade nyss bröd till frukost, det blev jätte gott!

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt :/ Har inte bestämt med någon kompis lr så! Men vi får väl se vad som händer..

Här kommer iaf lite bilder från programmet som Kissie, Dessie och Paow var med i (väldigt dåliga men det blir inte bra bilder med mobilen) :)


Haha Paulina äter tunga!!
Najs kissie ;)
Där har vi en som hade kul iaf!
 Haha!


Här kommer en bild på mig och min lillebror igår!
Nawh <3

Love..



 


Uhm..

Denna blev extremt konstig :D

Men jag har nyss laddat ner GIMP och har som vanligt problem!! Går inte att lägga upp fler än 1 bild :@ Fattar ingenting, så jag kan bara göra en "bakgrund" kolla här så får ni se!

 Haha, ah men iaf, jag har gjort det, men sen när jag vill ladda upp en till bild så kommer den i en annan ruta :/ Så det blir konstigt... :(


Nyss dushat!

Nu har jag precis dushat, inte så intresant för er att veta, men det är ju sånt man skriver om? Vad man gör..

Det är riktigt häääärligt att vara ny dushad fakiskt!

Imorn vet jag inte vad jag ska göra, vill VERKLIGEN hitta på något med nån kompis men, Linda är i Thailand, Malin skulle typ inte vah med någon på höstlovet hade hon bestämt, och sen äre väl Paloma som jag mer umgås med utanför skolan, men vi hittar aldrig på något speciellt kul, så jag har lixom ingen att va med!

Någon som har lust att hitta på något (haha skojja känner ju inte er mina underbara läsare, eller jo 2 st kanske!)

Men på Söndag ska jag förhoppningsvis vara med Saga & Matilda <3

Förästen, har nån utav mina underbara läsare Pea (playahead) ? Min är iaf : alicha : tackar JA till alla relations frågor, lr inte till nån äcklig gubbe dåe, men ni förstår :) <3

Blir tyvär ingen bild idag, för jag orkar verkligen inte försöka få en bra bild och sedan lägga in den på datorn,för den här datorn är suuuuper seg! Och blogg.se är ganska segt på kvällen det oxå! Iaf när jag ska ladda upp bilder!

Men ni får ha det bäst!

love..

 


?

Ifall du inte har tänkt på det så har man inte en blogg för att skriva så många inlägg som möjligt om onödiga saker,man skriver för att man har lust och skriva om roliga saker och inte om typ "hej bloggen sorry för usel uppdatering men har bara inte tid,måste gå nu men skriver senare<3<3<3" och sen när man skriver kan man inte liksom säga att man är usel på uppdatering,ifall man inte har tid att blogga så får man helt enkelt göra det när man har tid. Och jag vill liksom inte trycka ner dig eller nått men det verkar som du tar lite saker från andra bloggar som att skriva om din kompis mini blogg som har mindre än 10 bevakare och säga att hon är den nästa barbien? inget illa menat alltså.

Sv ; Ja jag vet en blogg inte går ut på att skriva så många inlägg som möjligt, men förr var uppdateringen mycket bättre, vill bara att det ska bli så igen! Och jag förstår faktiskt inte vad du menar med "som att skriva om din kompis mini blogg som harm indre än 10 bevakare och säga att hon är den nästa barbien" va? Jag skrev om min kompis blogg för att jag ville att ni skulle kolla den, men vadå nästa BARBIEN? Jag förstår inte riktigt! Och jag förstår att du inte menar något illa men jag skriver väl egentligen om vad jag vill?

Love!


:(

hej bloggen ^^

Nu suger statistken! Förr var den jätte bra (enligt mig!) åtminstode över 100 varje dag, men nu är den inte lika bra längre! Och jag vet att jag inte uppdaterar så mycket längre, men jag ska försöka bli bättre!Om jag uppdaterar mera, så får ni kommentera mera, OK? ;)

Vill passa på att berätta om en underbar blogg jag hittade, det är min bästis blogg, jag har inte pratat med henne på ungefär 1 år, men hon har precis fått dator, så ja chattar med älsklingen just nu <3 Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta gmn <3

Klicka här för att komma till hennes blogg <3

Love!


Mat!

Snart ska jag äta mat! Är jätte hungrig!

Min lillesyrra är sjuk! <3 :( Familjen kom nyss hem från doktorn!

love!

21.00-8an

Ikväll kl 21.00 på kanal 8 så ska ju KISSIE DESSIE OCH PAOW vara med i nå program, ofc ska jag se :)

Jag vill be så hemskt mycket om ursäkt för att ja inte har uppdaterat.. men sry!

sry

sry, men jag har inte haft (har inte nu heller) något kul att skriva.. drf har jag inte uppdaterat... :'( kanske borde stänga ner bloggen?

Hej!

Hej bloggen!

17 again var jätte bra! Myste med mamma och kollade!

Men jag hade en hemsk natt! Låg vaken i 2 timmar och kunde verkligen inte sova! Det var inte roligt!

Men nu är jag här iallafall, överlevde natten som tur va!

Och nu ska jag läsa mina favvo bloggar! PUSS


Mamma hyr film <3

Mamma hyr film åt mig nu, SEVENTEEN AGAIN blir det:)

Ny header på G!

Söta Alba håller på och fixar en header åt mig! Så gulligt, den kommer ikväll!

Kram! Sry för den usla uppdateringen, från och med imorn ska den bli lika bra som förr!!

Förästen, någon som vet en bra sida där man kan köpa peruker billigt? Ska nämligen klä ut mig till min kompis på vårat kalas (hon ska klä ut sig till mig) så vi behöver peruker! <3

JAG LEVER!

Ville bara säga att jag lever, jag vet att uppdateringen har blivit sämst nu.. Men jag vet inte vad som har hänt! Besökarna bara sjunker och sjunker, blir mindre för varje dag.. :(

Nu är jag här!

Hej! Nu är ja äntligen tillbaka! Jag har haft det jätte mysigt med min moster! Vi åkte till stan och kolla lite, skulle egentligen köpa svea mössa och jeans leggings, men det fanns inte, så jag fick med mig en annan jätte söt mössa och en kofta!

Idag såg jag den nya filmen FAME! Den var jättebra, jag rekomenderar den till er som gillar musik!

Jag och min moster gjorde oxå egna pizzor! :) Dom blev jätte goda, så här såg min ut : mmm, så gott!

Här kommer lite fler bildern, denna är på mig i pälsmössa, sööt?


Det här är min mosters cappuccino (stavfel?) det hade ett jätte gulligt hjärta, kolla själv

Och sist men inte minst, jag med min nya mössa!

Kram kram!

Allt är förstört...

Hej...

Nu är jag både arg och ledsen på samma gång! Egentligen skulle jag stå på scen i jakobsberg och sjunga nu! Men nej! Palomas föräldrar som skulle sjutsa mig och henne hittade inte! Hade verkligen sett framimot det här!

Men jag ska till stan snart, det är väl kul iaf..


Stan idag <3

Hej!

Om en timme ska jag till Paloma, vi ska åka till jakobsberg på våran konsert tillsammans, ja alla som är med i kören,det är ju inte bara vi :)

Efter konseren ska jag till stan med min moster, jag ska sova över hos henne, så tyvär kommer jag inte kunna blogga i helgen! :(

Men ni får inte glömma bort lilla mig för det, för jag kommer tillbaka :)

Kram ! <3


barbiehannah

www.barbiehannah.blogg.se ! Kolla <3 Jätte rolig blogg, the next barbie? Vad blir det nu? Kissie, dessie, paow.. Hannis?

Ja, jag lever!

Ville bara säga att jag lever, har ju varit usel på uppdatering idag! förlåååt!

Men jag sökte lite ibland bloggar och hittade den här bloggen en till barbie :)

Kram! Blir nog ingen mer uppdatering ikväll, men älskar er!

F*n vad jag hatar falska rykten!

Jag blir så irriterad! Jag hatar verkligen hatar falska rykten! Ett litet rykte, som en person säger till en annan person, kan leda till att man förlorar en vän! Som tur är så tror du på mig, att det ryktet som gått runt inte är sant! Jag vet vem som startade det, och tror jag vet varför! Men men, vitkigaste är att ens vänner tror än!

Kramar!

Hata rubriker?

Hej underbara bloggen!

Kommer verkligen aldrig på en bra rubrik! Men men, till dagen nu! Nu har jag ganska mycket att berätta så det kanske blir ett ganska långt inlägg idag!

Idag hade vi iaf "Samling" i skolan, vi i spår E & B skulle göra ngt framträdande lr något sånt, vi hann inte träna in något så vi målade bara kulliser.

Vi hade några som var konferansier (ingen aning hur det stavas, men program ledare typ) och egentligen skulle Olle och Max vara sånna, men olle bröt tån ( xD ) så Mihri skulle ersätta honom, men sen idag så kom inte hon, så jag fick ersätta två st olle kan man säga :) Fast det gick bra!

Idag hade vi oxå multplikationstest (hatar det ordet!) har ingen aning om hur det gick för mig, men jag vill verkligen få bra resultat, jag verkligen hatar matte, men jag gjorde iallafall mitt bästa!

Vi hade gympa idag oxå, det var skit jobbigt! Vi skulle göra massor av armhävningar och sånt där! Men det var ändå rätt så kul!

Fast i omklädningsrummet efter är bara bäääst! Då tar vi alltid bilder, och larvar oss!

Hare bäst! Kram <3


Näääe, fy f*n asså...

Läste nyss en tjejs blogg, där hon hade skrivit en länk till en video från youtube, det handlade om en tjej som mådde dåligt och tog självmord eller blev mördad... Hoppas det var OK från dej tove att ja tog den? Ifall inte så får du kommentera!

Kolla på hela, fick tårar i ögonen, det kommer inte bara vara bilder utan text oxå!

 Naa.. :(

Donken <3

Hej!

Var nyss på Donken med Palomi, Max & Elias, det var verkligen skit kul!
Vi satt uppe (finns två våningar) längst in, och då kan man kasta ner typ sugör och skit på dom som sitter under, och jag "råkade tappa" salt påsar och sugrör ;)
Dom blev liite sura, dom ba : Hörru, sluta! : Men som tur va så såg dom inte vem utav oss det var, så vi åt upp våran mat och sedan kutade vi ut till hemköp! Tänk om dom sett oss, egentligen är det ju inte så farligt men dom kunde ju ha sagt till nån som jobbar på donken, och dom kunde ju slänga ut oss!

Hur som helst så hade vi jätte roligt! Jag blev verkligen helt flumm... tänker inte säga av vad... xD

Jag hoppas inte att palomis mamma blev allt för sur för att hon kom en halvtimme försent hem :/ 

Just nu sitter jag och bloggar (som ni vet?) och chattar lite med en tjej på msn!

Ska väl snart läsa storbloggarna och mina kompisars!

Hare bääääst sålänge<3 Kram!

 Yes i do!


Ska snart till skolan :/

Hej!

Ska dra till skolan vid 08.05, ush! Vill inte! Gud vad skönt att bara få vara hemma idag, och ägna hela dagen åt bloggen! Mamma ringde nyss och kollade så att jag hade gått upp, jag brukar nämligen försova mig när jag är ensam hemma på morgonen!

Jag vill gå till Mcdonalds idag med nån kompis, mamma kommer hem vi d typ 3, och då sa hon att jag kunde få pengar av henne till det, men jag har ingen kompis att gå med, palomi skulle ha kunnat men hon får inte gå dit längre, vet inte varför, men hennes föräldrar tycker att det är typ "farligt" att gå dit utan en vuxen..

ps : Du lisa (hette du så?) som mejlade mej om att du ville ha header, du har inte addad mig, ifall du läser detta så skulle jag vilja att du addar : [email protected] : så snabbt som möjligt! <3

Kram kram <3


Tävling <3

Hej bloggen! Nu är jag med i en tävling där man kan vinna ett smink-set det innehåller : Penselset & 2 ögonskuggor :

Klicka här för att vara med i tävlingen du oxå!

kram!

Snart Halloweenie!

Nu är det snart Halloweenie (som jag kallar det) Jag och Palomi ska gå "bus eller godis" tillsammans! Vi ska vara döda tvillingar ;) Ska kanske beställa sånna där " crazy linser " eller vad det heter, dom finns i hel vita och röda och alla möjliga läskiga färger! Men ni vet vad jag menar? Men problemet är att det är rätt så dyrt :/ Får väl tjata på mamma :)

Ni kan räkna med att få se bilder på mig och henne från Halloweenie! Längtar så mke dit! <3

Kram, snart kommer en riktig signatur, måste bara bli nöjd!


Ska jag ha den som header?

Hej bloggen! Jag har ju gjort massor utav olika förslag till header jag ska ha, men jag vet ändå inte! Den jag har är ju superfin, men det är ju roligt att ha något man gjort själv.. Jag gjorde nyss en iallafall! Dom blir inte så bra eftersom att jag är nybörjare på det här med designer!

 Vad tycks? <3

Dagen!

Hej alla underbara människor som läser min blogg! Vilket inte är så många nu för tiden, har ni glömt bort lilla söta princessalliie som ett tag hade över 100 besökare varje dag? :'(
Ni "måste" besöka mig mera! I need you!
Just nu är jag med Palomi för att hon är utelåst :S

Men vi börjar med en Dagens Outfit!
 
Brun tröja : H&M
Jeans : H&M

Fint va? <3



Min dag har varit bra! Skolan var faktiskt rolig (vad är det jag säger?)! Vi hade genrep för våran samling vi ska ha på fredag, fast jag tycker inte att det är "vår" samling för vi har bara gjort kulisser till småbarnen som ska sjunga massor av låtar! Jag och Palomi ska inte göra någonting alls, dom andra får iallafall vara på scen och hålla i sin kuliss, men nej! Vi ska vara publik ist, visst det är väl oxå roligt men vill hellre stå på scen och synas, jag är en sån som gillar sånt! Ungefär som dessie ;) Ni vet, på BloggAwards så satte hon ju sig på scenkanten när priserna delades ut, varför? Jo för att hon vill ha uppmärksamhet! :) Men hennes blogg är kul, haha! Får alltid ett skrattanfall när jag läser bloggen!

Nu kommer en bild på underbara palomi <3

 Naawh, sööötis! <3

Kram, löw ju!

fin?

Gjorde nyss denna lilla, den blev inte så fin, färgerna passade lixom inte så mke ihop, lr jag vet inte! men jag gjorde den mest för att visa en kompis i klassen hur man kan göra, för han kunde inte ta emot bilden via msn! Så här ser den iallafall ut :  Kan göra finare men ville ju bara visa hur man kunde göra!

 

ps : det kan vara mer "ljus" bakom bokstäverna!


Rubrik? Väldigt svårt att komma på..

Hej! Nu är jag äntligen här! Kom precis hem från Malin, vi hade jätte kul som vanligt! Vi kollade på " Lilla chihuahuan från Beverly Hilss " (stavfel?)

Idag i skolan var det oxå bra! Det är en "lärar student" eller vad det heter som skulle ha en liten lektion med bara några stycken, och det blev Jag, Malin, Mihri och Paloma som fick vara med! Det var jätte kul, vi skulle kolla på en bild och berätta vad vi såg, sedan spelade vi HÄXHOPP :)

Kollade mejlen idag och såg att det var en tjej som undrade ifall jag kunde göra en header åt henne! Det var jätte kul! Nu väntar jag på att hon ska adda mej på msn så att hon kan skicka lite bilder och sånt!

Men ni får ha det bäst sålänge, vet inte om det blir mer uppdatering ikväll, men kommentera! <3 Kram!

Här kommer två bilder på mig och mihri <3

 Grrr... 
 Jag e hon med rosa linne <3

 jag hon med brun tröja <3

Hare bäääst sålänge, och glöm inte att kommentra! Löw juh <3


hos malin

hej nu är jag hos malin, drf kommer ja nt kunna uppdatera föränn ikväll! <3 men älskar er kram!

Header?

Okej, nu får ni rösta! Jag har 4 olika förslag till header! Två har jag gjort själv, och dom andra har två andra underbara tjejer gjort! Det är ju alltid kul att ha eget, fast dom andra två är mke duktigar än mig! Men rösta igenom att skriva i en kommentar vilken siffra (det är en siffra till varje förslag) ni tycker! kram kram!

1. gjord av mig.
2. Gjord av Sahra
3. Gjord av mig.
(ingen bild) Men det ska vara : den jag har nu : nr. 4 gjord av "anoym"

Se till att rösta nu, vet att ni tänker, men orka kommentera, as jobbigt juw, men det glädjer mig så mke ifall ni lägger ner 1 minut att bara skriva en kommentar!


Tack yuma <3

 Yuma hjälpte mig så att jag nu kan lägga in bilderna utan problem :) Denna gjorde jag nyss <3! Rätt så bra för att vara nybörjare va?

Tack yuma <3

 Yuma hjälpte mig så att jag nu kan lägga in bilderna utan problem :) Denna gjorde jag nyss <3! Rätt så bra för att vara nybörjare va?

Outfit och Powerpoint

Jag är verkligen jätte glad nu för att jag äntligen har powerpoint, kan inte så jätte mycket om det än! Men det stör mej att det inte går att ladda upp bilder på bloggen (som är gjorda från powerpoint)! Så därför får jag ta kort med mobilen, och det blir inte så bra! Men nu ska jag visa er min OUTFIT :
Fin? :)

Men nu en bild från POWERPOINT :  Sööt?

Jag gör header helt gratis, så om du är intreserad mejla till : [email protected] <3


header

Det gick inte att lägga in bilden jag gjorde på powerpoint för att det inte fungerar att ladda upp den på bloggen, men jag tog kort på den med mobilen :) Det blev en väldigt dålig bild eftersom att cameran suger! Men men!

 Haha, ja, så ser den iallafall ut :) Nu kan du oxå se Paloma (som ja gjorde den till)

.Vill ni oxå ha en liten header? Mejla till : [email protected]

POWERPOINT :)

Har fixat powerpoint problemet nu :) Det går inte att lägga in bilder på det jag gjort på bloggen, skit konstigt.... :/




POWERPOINT PROBLEM

Kan någon snäll hjälpa mig? det är helt grått och det går inte att klicka där man ska välja text, design och sånt! Det suger! Den som hjälper mej bäst får en länkning :(

Ska bada-dusha

Hej hej!

Nu ska jag ta ett bad och dusha! Måste ju vara fräsh till skolan imorgon! Men jag skriver efter det, puss och kram!


Yummiie!

 mmmh, typ det bästa som finns? <3


Köpt glass

Hej alla underbara läsare!

Jag vet att jag suger på att uppdatera! Men jag har ju faktiskt ett annat liv en datorn :) Var hemma och satt vid datorn hela dagen igår, så jag tog en promenad till hemköp och köpte glass nyss! Men nu är jag tillbaka, tänkte att jag kunde skriva lite så att ni iallfall vet att jag lever!

Vad kan jag göra för att min blogg ska bli mer intresant? Jag tänkte börja med att lägga in en bild i varje inlägg, men jag lyckas verkligen aldrig få en bra bild på mig!

Men jag kollade igenom datorns bilder lite, men jag lyckades bara hitta en bild på mig när jag typ gick i 2an och jag dansade med min kompis ;)

 Jag är hon med händerna över huvudet och vit klänning!


Japanska naglar?

Hello ;)

Foki skriver ju mycket om Japan,naglar och konst! Och nu är det många "mini bloggar" som har börjat med det oxå, alltså skriva om fina naglar, manga, och allt sånt där! Så då kan väl jag oxå skriva ett litet inlägg om det :P

Jag tycker iallafall att det är jätte coolt med naglar som är "designade" Tillexempel Fokis nya naglar, som har små plast frukter på sig, så himla gulligt! Sånna vill jag oxå ha :)

Men det här med manga, det gillar jag inte så mycket, det är inte min grej lixom!

Tänkte lägga upp en bild på söta naglar!

 Titta så sööta! fast kanske inte direkt något jag skulle ha vardagligen ;)


Rosett frisyren ;)

Jag frågade mamma ifall hon kunde  göra rosett frisyen på mig nångång, hon sa att hon kunde försöka!

Ifall hon lyckas så får ni se bild på det <3 kram!


?

Hmmh..?


Fixar och trixar med signaturen!

Nu fixar jag med min signatur! Just nu ser den ut såhär : Fast den blev väääldigt stor! Måste fixa lite till!

klockan <3

Ska försöka fixa så att klockan är någon annan stans i bloggen, men har ingen aning hur man gör! Någon som har lust att hjälpa mig? <3

Vad är det för godis?

Igår kväll skulle mamma köpa en gott och blandat påse till mig, men det var slut så jag fick nåt som hette typ "Familie GUF" hade aldrig sett lr hört talas om det! Är det en ny sort, eller är det jag som är lite efter? :)

 Så såg den ut!


Dagens Outfit!

Tänkte börja med DAGENS OUTFIT ;)


 kram!

FOKI!

Var det bara jag som såg interjuvn med FOKI igår kväll på nyheterna? Det var en ganska kort interjuv men ändå :) Hon blev ju ÅRETS BLOGG :)



Vilken Header?

 Ska jag ha den? Eller den jag har? Den här är från söta Sahra <3

Så kom igen! RÖSTA!


länkning

Ni som svarat rätt hitills är : Jossan & Alva <3

Matilda och saga <3

 thih, så söööta <33

Min underbara lilla klass!

 Kan ni hitta mej? Den som gissar rätt får en läkning ;)

Fixat lite!

Jag har fixat lite på bloggen, tex så blir det som en ring som töjs ut när man besöker min blogg, och kommentar rutan är lite finare :)
Det är därför jag inte har uppdaterat på en stund :)


Jag är faktiskt oxå snygg i rött läppstift ;)

Paulina har ju börjat med rött läppstift, eller hon hade det nån gång iallafall, och jag är minst lika snygg i rött läppstift som hon :)

Paulina-

Jag- ;)


Wiiiiii

JA! ÄNTLIGEN! NU HAR JAG HITTAT SLADDEN FRÅN MOBILEN TILL DATORN, SÅ NU KAN JAG LÄGGA IN BILDER :)


Kissie mjaou (ankläppar + foundation)

 Haha, liknar jag inte Kissie lite? xD

OMG....

En bild jag inte visat er, som jag kanske inte borde visa heller....

 Yes box, det är jag, för längesen.... xD

dagens fråga.


Jag just nu!

 Sry för den dåliga bilden, men tog med webbcameran :/

God morgon!

God morgon bloggen!

Igår kväll var det ju IDOL 2009! Jag tycker Erika var hel grym! Hon var absolut inte "putti fnuttig" som Laila sa förr gången, men juryn verkade ändå inte helt nöjda!
Men jag älskar Idol Juryn, det är så roligt när Laila Bagge och Anders Bagge alltid ska "retas" med varandra :) Och visst hade Anders en snygg kjol xD

Åh, Rabih! Han är ju så sööt! Tycker inte ni?

Camilla och Nicklas fick sjunga om, jag gillar egentligen ingen utav dom, men det var tråkigt att det blev Camilla som fick lämna idol! Hon var iallafall dubbelt så bra som Nicklas! Det går cerkligen inte att välja en favorit! Alla tjejer som är kvar är bäst! Av killarna är det iallafall Erik och Eddie! 



Idol, godis och chips & dipp!

Kan det bli bättre? Snart börjar IDOL! Micheal Jackson, Erik kommer äga ut alla ;)
Ni får ha det bra, säger godnatt till bloggen nu, eftersom det inte kommer bli någon mer uppdatering ikväll!

Hörs imorn!


För er som har sett svenska hollywood fruar! (paradoi) Anna anka var ju bääst!

 Haha!


förlåt ;)

Men jag var bara tvungen att lägga upp ett till colage, tycker den blev cool!

 Coolish vah? ^^

Rösta!

 Vilken var finast? Rösta ! :)

Så!

Så här blev det, men den är bara tillfällig, har inte tid att fixa så mycket med den nu!


testing

Testar bara min nya "signatur" Nja, inte så fin! Måste fixa till den lite <3


Skolfoto!

Idag kom skolfotot! Blev ganska nöjd med mitt faktiskt (och det är inte ofta ja blir bra på bild!)

Tack för alla underbara kommentarer! Älskar er!

Ikväll är det IDOL! Vem är eran favorit? Mina är Erik, Tove och Erika!

Kram!


:)

 Gjorde den nyss!

Dagen.

Hej allihopa! Nu kom jag precis hem, och det första jag gör är självklart att kolla statistiken och blogga! Jag är verkligen nöjd med mina besökare! Rekord är någonting med 200, igår vare 119! Hade varit jätte roligt att slå mitt rekord :)

Dagen har varit ganska kul, förutom att vi hade ett matte prov på multiplikationstabellen (hatar det ordet!) och jag verkligen "suger" på matte! Och det värsta av allt gick det på tid, vi hade 7 minuter på oss! Får se ifall jag klarade det! Håll tummarna för mig!

Ikväll klockan 11 åker planet iväg med min älskling! Linda! Hon ska vara i Thailand i 3 hela veckor! Naawh, gud vad jag kommer sakna henne! Hon är den bästa bästisen ever! Hon är aldrig, och jag menar verkligen aldrig stöddig eller kaxig, bara en liten ängel hela tiden! Du ska veta att jag verkligen älskar dej gmn!
Paloma, en tjej kompis sa någonting så att jag nästan började gråta, jo, när alla kramade linda och sa hejdå så sa hon helt plötsligt : tänk om planet kraschar och linda dör! : F*n, vi skrek och kramade henne ännu mer, riktigt dramatiskt faktiskt!

Ni får ha det bäääääääääst! Kram!


Nej, jag är 10 :)

Det är några stycken som frågat om min ålder, jag har sagt GISSA, och dom som frågat om min ålder har svarat : 13 kanske : Det är ju jätte kul att se äldre ut ;) Men jag är faktiskt bara 10 <3


Ska stämma mat tanterna!

Ja! Idag fick vi pannkakor i skolan, mmmh, vad gott tänkte jag! Men nej! För det första smakade pannkakorna deg, och för det andra fick vi mögglig sylt! Och jag menar allvar, våran lärare sa oxå det!
Dom förgiftar ju oss! Ska stämma dom! haha kanske inte stämma då, men klaga!

aaaargh!!! 



My sunshine :'(

Imorgon åker my sunshine linda till thailand i 3 veckor, buhuhu!! Kommer sakna henne jätte mycket!
Men vi har bestämt att vi ska vara med varandra dagen efter hon kommer hem! Längtar redan!
Linda är verkligen en jätte bra vän! Hon är en utav mina bästisar (ja vem sa att man inte kan ha fler!?) hon är alltid snäll <3 Älskar dig Linda!

 Naawh, älskar dej gmn!

Lindas ABC:

Lite konstig

inte dum

nyfiken

duktig

alltid världens bästa vän!


Saknar dej gumman <3

Åh gud vad jag saknar min bästis Natalie! Hon bor i Bollnäs där min pappa bor, så jag träffar henne inte ofta!

Hon är helt underbar! Hittade nyss gamla bilder på oss när vi hade blivit sminkade och lånade hennes "låtsas mammas" kläder! Gud vad kul! Jag var typ blondin då :/ Men jag gjorde ett colage med oss! <33

 Naawh gumman! Vi ses till jul! <3
ps : hon med svart klänning och deadem är nattan!


mmm. Korv och Makaroner!

Hej bloggen! Jag lagade nyss korv och makaroner! Det blev verkligen jätte gott! Och för första gången oxå!

Jag har gjort 1 "header" till en tjej som heter tove den blev inte så fin direkt, men hon ville bara ha en bild och så! Vill ni se den? Haha vet ni vad, även om ni vill lr inte så tänker jag visa den! Ni som inte vill se får väl blunda ;)

Tyckte själv att det blev lite tomt, men det var så hon ville ha det!

Jag gjorde ju en DISCO AFFISH oxå, för att vi ska skriva ut den och sätta upp i skolan! Vi samlar ju in pengar till en klassresa! Jag kan visa den oxå, men det var inte jag som ville ha den så, därför blev den inte speciell alls, det var en kille i min klass som sa hur det skulle vara :/ jaja!

 Ja! Ska kanske göra flera sen oxå!

Mina "header" blir väldigt enkla, fast den här disco grejen blir ju en affish, men hur som helst så blir dom väldigt enkla, eftersom att jag har väldigt dåligt program!!

kram kram kram kram!


best friend <3

MyHotComments.com 


Haha.. stört skön!

Hej! Idag hade vi slöjd i skolan, fast våran träslöjdslärare var sjuk så vi som egentligen skulle ha trä slöjd fick jobba med EA (eget arbete) inne i syslöjden istället!

Våran syslöjdslärare heter Veronica, hon är stört sköön! Hon är inte hel svensk, amerika tror jag!
Men hon dissade en elev idag! Hahaahaha vad vi skrattade, jo, det är en kille i min klass som är as lång, över 1.60 så han gick  till Veroncia och sa : haha, jag är längre än dej! : vet ni vad hon sa då? : Men ifall du inte sätter dig och  jobbar nu så kommer du snart vara kortast i klassen :

Hahahaha! För er som inte fattade så menade hon att hon skulle trycka ner honom ;)

Hon har sån skön humor, det kanske inte låter så kul, men när det kom från henne vare verkligen kul, om ni bara kände henne!

I vår klass håller vi på att planera ett disco vi ska ha för lågstadiet för att samla in pengar till vår klassresa vi ska ha! Jag ska göra en affish (på datorn) och skicka till en kille i min klass så att han kan skriva ut den!

Men det blir mer uppdatering senare! kram kram! <33

När jag var typ 8 :)

här kommer en bild när jag var yngre! :)

 Kom ihåg det så väl, lekte modell och mamma fotade <3

Önske lista!

 Önskar mig självklart mycket mer oxå, men det är några utav det jag önskar mig mest!

Good Morning!

Godmorgon bloggen! Har typ bloggtorka :/ Näe men jag kommer verkligen inte på någonting att skriva så då blir det automatiskt att jag sitter här och skriver skit som ingen vill läsa!

Men jag vill tacka alla mina underbara läsare! Jag tycker jag får rätt så bra med besökare för att bara vara 10 (snart 11) år! Fast åldern kanske inte spelar någon roll? Men "ungdomar" har mycket mer att skriva om, deras fester t.ex..

Jag kan inte fatta att jag klev upp kl 6 imorse, i vanliga fall går jag upp kl halv 8, men min familj går upp 6 för att lämna barnen på dagis och sen dra till jobbet, och just i morse så ville inte min syrra gå upp, så hon väckte mig igenom att skrika.. Kul? Skulle inte tro det!

Men nu är jag iallafall ensam hemma, såå sköönt!

Idag efter skolan ska jag kanske vara med en kompis, men jag vet inte riktigt än!

Mer uppdatering efter skolan (för hoppningsvis! ifall jag inte ska va med kompisen dåe)

kram kram! And remember : i love you all!


Inlägget, vissa kunde inte se inlägget så jag kopiera det!

Dagens sötaste


Alicia:10 årIntressen
har jätte många!
Jag gillar
tuggummi!
Motto
Försök inte vara någon annan, för du är perfekt som du är!
Från dessies blogg: Älskar dej dessie :)
http://princessalliie.blogg.se/
0 kommentarer

Dagens sötaste.. JAG?

Haha, fick just en kommentar av en person som skrev att det var en blogg som skrivit om mig, jag blev först rädd och trodde att han/hon skrev nått elakt, men när jag kollade såg jag att han/hon hade skrivit ett inlägg "dagens sötaste" och det var jag :) Så gulligt!

klicka här för att komma till bloggen <33


Hehe..

Gjort en till.. <33

 Haha, va ba tvungen <33


Så här blev den..

 Så blev den jag gjorde till min kompis! Och nej, hon är ingen hund, hahah (dålig humor, vet!) Kommentera gärna vad du tycker om den!

Min kompis tycker jag borde göra header åt andra, men jag tycker inte jag är så dutkig, men självklart ifall någon vill så äre bara att skicka kommentar så svarar jag så fort jag kan <33

Hellu!

Hej bloggen! Kom precis hem från skolan, just nu gör jag en "header" till min kompis, hon kanske ska ha den på bloggen :) Själv tycker jag inte att jag är duktig men det tycker hon, jag kan lägga ut den på bloggen när den är klar!

Statistken sucks right now!

cool!

glittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.ukglittergirl.co.uk

Coolish vah? <3

Grej till kompisarna..



 Haha, dom blev inte fina alls :/ Men bättre kan jag nog :P Kram! <33


Med Malin älsklingh <33

Hej bloggen <33 Jag har inte kunnat blogga idag, rätt så sjävlklart eftersom jag har varit i skolan, sen gick jag hem till malin och myste lite! Men nu är jag här!
 
I skolan idag hade vi två nationnella (stavfel?) prov, ett i engelska och ett i svenska, svenskan tror jag att jag klarade mig ganska bra i faktiskt, engelskan oxå, fast det var lite svårt :/

Jag har dator förbjud hemma, it sucks! Därför passar jag på att skriva ett snabbt litet inlägg här hos malin!

Nu ligger statistken på botten! Hjälp mig att få upp den snälla!

Vill ni se världens sötaste bild på Malin? <33 Självklart vill ni det!

 Naaaawh gumman <33


Haha..

Gjorde nyss en jätte snabb header för att jag hade tråkigt...

Haha.. Gud vad jag misslyckades... På bilden äre min kompis!

Den blev väldigt misslyckad, men paint och picasa suger!


NY DESIGN!

nu är den här! WIIHOO! Lämna gärna en liten kommentar om vad du tycker om den!


Mammas pojkar!

Mammas pojkar har ju börjat! Det är super bra tycker jag <33 Vad tycker ni?

Jag har en ny header på väg! Tänker nte säga från vem, mohahahaa...

Den kommer förhoppningsvis ikväll, so wait and see..

With love from Alicia


Förlåt, förlåt, förlåt!

Ja, förlåt bloggen! Jag har inte bloggat på hela helgen IGEN! Hur ska det här gå? Men jag åkte till pappa igen det var drf, men nu är jag har igen, och statistiken är inte på topp! Men den hjälper ni mig att få upp igen va? OFC!

Tänkte passa på att länka en blogg, den är helt underbar och ägs av SAGA, klicka här för att komma till bloggen !

Mer uppdatering sen, kram, kom ihåg! LÖW JU!

Malin olson (älsklingen <3)

Hej bloggen! Just nu är jag med min bästis, maliin älskling! Hon har oxå en blogg, en helt underbar, den är jätte bra, men hon uppdaterar inte så ofta, men det kommer hon börja göra ifall hon får flera läsare !

Klicka här för att komma till malins blogg <3 

Hare gött!


Instalerat nya msn ♥

Har någon instalerat den allra nyaste msn? Det har jag iallafall! Men det är helt som vanligt för mig :(
Någon som vet hur man fixar eller nåt sånt? kram♥

Aaaah, en smiley!

Egentligen riktigt ful..... Lite läskig oxå.. Jag har börjjat blivit rädd för dom.. Smileysarna asså.. Seriöst.. Titta bara.. Svarta stora ögon.. Stort leende... gul... hur läskigt som helst...

Tycker inte ni det? <3


♥Smultronhotellet♥

Idag i skolan så skulle vi göra klart en grej på EA (eget arbete)  som hette "huset" vi skulle först rita ett hus och sedan beskriva hur huset ser ut utanpå och innuti (vi skulle alltså skriva det i vår svenska bok) Jag har bara kommit till att rita början av huset eftersom att jag var ledig  när alla började med det veckan innan!
Mitt hus är ett hotell, det heter SMULTRONHOTELLET haha, själva hotellet är format som ett smulrtron, och så är det rött, ganska likt ett smultron faktiskt. Vet inte vart jag fick idén till smultronhotellet ifrån, men det var hur som helst kul att rita hotellet! ♥

Nu har Paloma gått hem, vi gick en sväng till skolan och bara hängde lite, sedan gick hon hem och jag gick hem till mig själv! Och nu sitter jag här och skriver inlägg, ska snart svara på kommentarer och läsa mina favorirt bloggar nogare, eftersom att min kompis var här så kunde jag inte läsa, utan kollade bara snabbt.

Jag tycker att mina inlägg har blivit längre med tiden, vad tycker ni? Fast när man ser ett långt inlägg så kanske man inte orkar läsa? Så är det när jag ser en tjock bok, tex Harry Potter, jag börjar aldrig läsa för att den är "för tjock" :)

Det var allt för mig nu ♥ Ses snart!

                                                             Jag, inte så fin men den bjuder jag på♥


♥Är med Paloma/Dessie♥

Haha, ja just nu är jag med min kompis paloma lr rättaresagt DESSIE, jo vi gjort nyss en liten paradoi av dessie och paow, hon fick bli dessie och jag paow ♥ Hade velat lägga upp den på min underbara blogg, men sladden är juw borta!

Jag har fått massor av snälla kommentarer, och det är jag väldigt tacksam för! Fortsätt med det era gullungar!♥

Statistiken börjar bli som vanligt igen oxå, blev väl ca 65 unika igår, inte alls mycket i jämfört med andra, men jag är nöjd med det! Mitt rekord är ju 200 unika, hade varit jätte kul att få slå det nångång! Men då behöver jag ju förståss eran hjälp, utan er vore jag ju ingenting! ♥

Nu ska vi skriva lite på Palomas blogg oxå! <3 Ni kan klicka på namnet PALOMA högst upp i inlägget för att komma till hennes söta blogg! Hare bäst sålänge ♥Hehe, hade ingen annan bild för tillfället♥ Ni för nöja er med den! <3 Kram!

 


Cupcakes

 Gud så gulligt! Min favorit är den där blåa med choklad lr vad det är<3 Vilken är din favorit?


Sweet!

 

Gud så sööta <3 Me like!

Bild lånad från michelle <3

kram!

Orginal bilden.

 Det här är "orginal" bilden, jag har ju en bild som ser ut såhär fast den är svart vit och med en svart ram oxå! Men så här ser den egentligen ut<3

Kram!

Rufsigt hår (vet) xD


Dagens fråga!


Bloggtrafik!

Ville bara tipsa er om en jättebra sida! Man får 100 besökare garanterat står det, och det tror jag på eftersom att det funkade på en tjej förut! KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MEDLEM PÅ SIDAN !
För alla vill väl få bra med besökare? <3
Kram kram! <3

Kom nyss hem från skolan!

Kom just hem! Idag var faktiskt en rätt så OK dag! Förutom att våran fröken var på väldigt dåligt humör...

Gud vad jag längtar till MARS! för då ska jag få ett syskon <3 Ska bli såå mysigt!

Kram kram! Mer uppdatering senare idag, förästen, äre idol ikväll, lr är det bara på fredagar nu?


Ett snabbt inlägg innan jag drar till skolan..

Hej! ^^

Tänkte skriva ett litet inlägg innan jag drar till skolan, vi börjar 8.20.... Idag ska vi ha gympa, hate it... Fast ibland kan det juw va rätt kul! Speciellt efter gympan när vi brukar köra sanning eller konka i omklädningsrummet..

Min statistik börjar redan gå uppåt, eftersom jag inte bloggade i helgen så hade den sjunkigt rejält! Men nu är den som vanligt igen! Löw ju!

Kram kram! <3


Jag <3

Här kommer en bild på mig som togs i söndags <3

 fin?

bästis <3

Saknar dig jätte mke natalie <3 Älskar dej alltid!

 underbara nattan <3

Någon som vill göra design?

Ja, någon som vill göra en liten gratis design till mig? mejla isånnafall till : [email protected] : <3


Dessie tar från Kissie, och Kissie tar från Dessie..

Ja, så håller det ju på heela tiden! Som tillexempel så skrev dom båda två ett inlägg som dom hade ritat i paint, det ser ut såhär!

från dessies blogg, rubriken var : the fabulous life of Dessie.. Hon skrev inlägget kl : 19.28.42 2009-10-04

 Från kissies blogg, rubriken var likadan som dessies fast det stog självklart of Kissie.. Den här gången var det faktiskt Dessie som härmade Kissie, eftersom att kissie skrev det kl : 16.48.22 samma datum! :

Det finns måånga fler som ni andra vet om oxå, det här var bara ett exempel <3

Bye!




Ny design..

Ja, som ni ser har jag en ny design, den är från en design & makeup blogg, den är helt gratis att hämta! Klicka här för att komma till bloggen! Berätta gärna vad ni tycker om designen <3

IM BACK!

NU är jag äntligen tillbaka efter en underbar helg tillsammans med min andra familj i hälsingland! Jag har två roliga nyheter (för mig iaf!) 

1. Vi har fått en studsmatta.

2. JAG SKA FÅ ETT SYSKON I MARS <3

Det roligaste var ju såklart att jag ska få ett syskon! Tänk vad mysigt! Min bäsits ska oxå få ett syskon i mars så då blir vi storasyrror tsm! Fast jag har ju redan 4 syskon, så nu blir det 5... Kommer jag orka?

Jag ska uppdatera mer, men just nu måste jag svara på kommentarer och fixa lite! Kram kram!


Sry, dålig uppdatering.. igen!

hello bitches! haha drev, skulle ba försöka med paow stilen ^^

Jag har inte uppdaterat nånting och jag är jätte ledsen för det! Men jag har ju ett liv och vänner! Bloggen är ju inte allt! Jag har precis varit hemma hos Malin älskling, vi kollade på Hannah Montana The Movie för 2 gången, ja vi såg den på premiären första tiden och allt! Så vi var några utav av dom som såg filmen först i hela sverige! Lite coolt va? Ja, hon hade iaf beställt den filmen från ginza! Så vi såg den! Så mycket mer gjorde vi inte, lr jo, vi flumma ju runt i typ en halvtimme ;) Men min familj kom och hämtade mig hos henne vid typ 10 över 5, för vi skulle åka och köpa present till min lillesyrra (i hälsingland) som fyllde 5 år igår (trodde det va i helgen men det vare inte!) jag ska dit imorn och så ska vi ha kalas för henne på lördag lr söndag! Det ska bli jätte mysigt att träffa alla igen!

Iförrgår fick jag nya stövlar, eller nya och nya, min mamma hade dom förut men nu är dom för små för henne, men dom ser knappt andvända ut! Det är äkta skin! <3 Me like! Det är kul, för mamma har storlek 38-39 jag har 36-37-38 så jag kan ha vissa av mammas skor!

På tjejkvällen vare iaf jätte kul! Förutoma att Palomii inte kom :/ Hon blev sjuk... Men annars vare skit kul! Vi såg på en kortfilm om hur en tjej kände sig utanför, hon var övervitkig och hon kände att hon inte passade in, det var riktigt sorgligt att se henne sitta där och gråta och säga nånting i stil med : Det känns som om alla andra är gula och jag röd, jag passar inte in, dom andra tjejerna är snygga, populära.... : Började nästan gråta faktiskt! Det är/var på riktigt oxå! Men näe, det var väl inget mer! Har just ätit på donken iaf!

Jaahap! Ni får hare bäst sålänge! Kram!

PS: Tyvär kommer jag inte kunna blogga i helgen, eftersom jag kommer ha fullt upp med kalas och mys med familjen, det var ju över 1 månad sen jag träffade dom :)


RSS 2.0