JAG HAR BESTÄMT MIG! VECKANS BABE ÄR....

... ERIK GRÖNVALL! FRÅN IDOL 2009!! SÅ SJUKT SNYGG OCH VILKEN RÖST?! OKEJ, HAN ÄR MIN SRY GIRLS! IFALL NÅGON KOMMENTERAR NÅGOT ANNAT ÄN ATT HAN ÄR MIIIN SÅ... Haha, skojja bah! Men han är min, ingen annans! <3 Love you forever erik'<3

 Åh, gud... <3

Sry..

Men jag har inte kunnat uppdatera! Jag vet! Det är hemskt! Men nu är jag tillbaka <3

Jag, paloma, linda,malin,babe & Cajsa håller på med en "film" ,ahmen vi typ spelar teater och så, sen ska en kille i vår klass filma, lite kul faktiskt! Jag ska lägga ut filmen på bloggen när den är klar och ifall jag kan fixa så att den kommer till datorn <3

Tycker ni att jag ska köra med "veckans babe" som Evas store bryssa (brorsa :P) har/hade i Eva och Adam? Isånnafall vet jag vem "veckans babe" är denna vecka iaf! Självklart är det ERIK som deltar i IDOL 2009! Haha, det är så typiskt mig att bli kär i varenda snygg idol-kille! Fast hab Rabih är juw oxå as sööt....! Nu ska ni få rösta fram veckans babe, det står alltså mellan RABIH (idol 2009) & ERIK (idol 2009) Jag har sökt på google efter bra bild på dem eftersom att inte alla vet vilka sötnosarna är, men jag hitta ingen..! Men ni som vet vilka dem är kan väl iaf rösta?
Det skulle uppskattas!

Kram! Have a good life <3


Grattis gumman <3

Jo, jag kanske inte har nämt det men mina föräldrar skildes när jag var jätte liten, så min pappa, mina två syskon och pappas nya tjej bor i HÄLSINGLAND, och jag bor här med mamma, mina två andra syskon och mammas nya kille i sthlm! Vill passa på att gratta min underbara lillasyster Joline som bor i hälsingland i förskott som fyller 5 år i helgen! Gud vad tiden har gått snabbt! Kan inte fatta att hon börjar i skolan nästa år! :)

Älskar dej alltid Jullan <3
Längtar tills vi ses igen! För hoppningsvis blir det i helgen!

Kram!

Med i tävling !!

Ja, jag är med i en tävling där man kan vinna SATC-box med alla 6 säsonger av sex and the city! Självklart är jag med <3

klicka här för att vara med och tävla ! <3 kram!

Paloma!

Första kommentaren var av min kompis paloma klicka här för att komma till hennes blogg!


Kom precis hem från skolan..

Hej alla underbara människor som läser min blogg! Kom just hem från skolan, det har faktiskt varit kul idag! Det var nog roligaste efter gympan i omklädningsrummet, alla la sig på sin handuk på golvet och körde sanning lr konsekvens (konka) det var riktigt mysigt, vi glömde bort att killarna var i rummet brevid och vi frågade frågor om killarna i klassen, tänk om dom hörde? Gud vad pinsamt isånnafall! Men för hoppningsvis gjorde dom inte det..

Och jag har fått kommentarer om att jag borde lägga in mer bilder, men som jag sa i ett inlägg för ett tag sen så är sladden borta! Men jag la ju faktiskt ut lite bilder på mig som jag redan hade på datorn i ett tidigare inlägg så dom kan ni ju kolla in ifall ni har lust (A)

Jag har tänkt på att jag skriver väldigt korta inlägg, men vad mer ska jag skriva lixom? Ge mig tips på hur min blogg kan bli roligare att läsa (förutom att lägga in bilder!) så att jag vet vad ni tycker!

Haha, det finns en "mini fjortis" i våran skola hon heter Dessie (destiny) och går bara i 2an! Men hon är såå söt! Senast jag såg henne hade hon SsS byxor, lång vitt linne och en adidas jacka! :) Så himla söt! Och så hade hon håret uppsatt (ja, hon är blondin!) Sen finns det ju en till as sööt tjej i skolan, hon går oxå i 2an tror jag, hon kallar jag för BLONDIE för att hon är blond och jag har ingen aning om vad hon heter, men jag tror Linnéa lr nåt sånt..

Ja, det här inlägget blev ganska långt lr? Haha.. Fast egentligen så skriver jag ju bara meningslösa saker som ingen annan är intreserad utav att läsa? Som det här tillexempel.. x)

Ikväll är det TJEJKVÄLL =) Ska bli skit mysiigt, och jag och Matilda (my babe) som jag skrev om i ett annat inlägg kom på att vi kunde köra SANNING ELLER KONKA med föräldrarna och fröknarna, haha skit roligt juh!

Men nu har jag faktiskt inget mer att skriva för stunden!

Mer uppdatering senare idag! Kram!

ps : första kommentaren får en länk <3


kvällens låt!

 älskar den <3 Michel var så söööt <3

Paow...

Vad tycker ni om att paulina d (paow) bara uppdaterar på paow.se och inte paulinadanielsson.blogg.se?, och så har hon bytt design.. Själv tycker jag att hennes gamla design var mkt finare!
Men nu vill jag veta vad ni tycker!

? lr ?

fortsätt att rösta på nr 2 : www.sophielarssoon.blogg.se

      coolt vah? <3

Hello kitty <3

Nyss vare diddle, men hello kitty är ju oxå bara för söt! Kolla vad jag hittade på google :  Hello kitty dator! VILL HA!! & Hello kitty camera! VILL OXÅ HA!!

fortsätt att rösta på nr 2 : www.sophielarssoon.blogg.se


towe

Hej, en tjej jag känner bloggar och hon funderar på att stänga ner den, eftersom att hon inte får så många läsare! Så därför tycker jag att ni ska besöka henne, klicka här för att komma till hennes blogg! !
kram!

rösta på nr 2 här : www.sophielarssoon.blogg.se

Palomi <3

Thihi, ni borde kolla in min kompis Palomas blogg , klicka här för att komma till hennes blogg! 

kram! fortsätt rösta på nr 2 här : www.sophielarssoon.blogg.se


My babe <3

 Min älsklingh <3

rösta på nr 2 : www.sophielarssoon.blogg.se <3


Tjejkväll <3

Hej! Imorron kväll kl 19.00 har vi tjejkväll med alla klassens tjejer, då ska vi prata om hur det är mellan tjejerna eftersom det är mycket tjafs! Men vi ska fika och "leka" lite "lekar" sa våran fröken (våran fröken ska oxå va med!) alla tjejerna skulle ta med sig 1 förälder oxå! Det ska bli jätte mysigt <3

Fortsätt att rösta på nummer 2 här : www.sophielarssoon.blogg.se :


näää...

Näe, nu hackar datorn för mycket, går knappt att skriva det här med den här skit datorn! Därför hoppas jag extra mycket att jag vinner den där mini datorn hos emelie <3

fortsätt att rösta på nummer 2 här : www.sophielarssoon.blogg.se <3


tävling!!

Hej! är med i en till tävling hos www.eemeliees.webblogg.se  där man kan vinna en ROSA MINI PC!
Kan inte infoga bild heller! DUMMA DATOR! Men ni kan ju se bild på hennes blogg! Var med och tävla du med!

rösta!!

Hej! Jag är med i en veckans blogg tävling hos sophie! Hade betytt mycket ifall ni röstade på mig! rösta på nummer 2 klicka här för att rösta ! Kram!

PS : alla som röstar lägger jag till på bloglovin! <3


bilder

Jag satt och kollade runt bland lite bilder, och gissa vad jag hittade?! lite bilder på mig, bladannat en  när jag var blondin!

 Lr blondin och blondin? Jag hade just haft rosa spray i håret så det var lite konstigt :)

Jag för nån månad sen!

Jag, på stranden i typ juli!
Jag, för nån vecka sen med alldeles för lång lugg ;)

Ja, det var inga mer jag hittade just nu! Men kommentera gärna bilderna <3


bakat bröd!

Hejsan! gjorde just min HKs (hemkunskap) läxa, det var att baka bröd! Det gick jätte snabbt, dom blev klara på kanske 10 minuter, sugen på att göra bröd ni oxå? Här är receptet :

Mjukt tunnbröd

1 dl vetemjöl

1 dl grahamsmjöl (går lika bra med 2 dl vetemjöl ist!)

1 tsk bakpulver

1 krm salt

1 msk olivolja (går bra med annan olja oxå!)

1 dl mjölk

Gör så här:

Gör en deg av alla ingridienser, dela sedan degen i fyra delar. Platta ut varje del av degen med handlfatan på ett bord med lite mjöl på och stek sedan varje del i 2-3 minuter på varje sida, ifall det är en platta upp till 12 så ska det vara på 8, ifall det är upp till 6 på 3!

Har ni någon fråga ang receptet? Kommentera då! <3

Smaklig måltid!


Ny design!

Hej! Nu har jag ny design, fin va? Den finns på en blogg helt gratis! Så ifall ni tycker den är snygg så är det ju bara att hämta! Sry killar, tyvär är den bara för tjejer (haha, lr visst kan en kille oxå ha den, men då skulle man ju börja undra...) Själv tycker jag att den är jätte fin! Som ni ser har jag ändrat färg på texten oxå, förr var det ju lila, men rosa passar bättre till designen nu! Kram <3


kvarsittning..

Hej bloggen ^^ Idag hade jag min första kvarsittning, i hela 20 minuter, fast jag bara kom försent 10, våran fröken dubblar alltid tiden när det gäller kvarsittning! Och eftersom jag har kör, så slutar jag senare än alla andra i vanliga fall oxå, så nu blev det extra sent! Fast kvarsittningen var inte så tråkig som jag trodde, eftersom jag hade en kompis med mej och så skulle vi bara rita en bild till en text vi skrivit, och rita är ju kul! Och nu är jag äntligen hemma, skriver det här inlägget och äter piggelin, som snart är slut! Vad har ni gjort idag då? Förutom att varit i skolan alltså! Kram kram, nu ska jag kolla statistiken och läsa mina favvo bloggar :)

läxor..

Nu har jag gjort matten! Puh så skönt! Känner mig riktigt stolt nu, och eftersom jag är så duktig så håller jag på med att göra svenska läxan oxå! Kommer uppdatera mera sen!


Världens gulligaste par!

världens gulligaste par är såklart OLLE och MATILDA <3 Dom har varit ihop i 4 månader!
Kolla så söta <3


Matte...

Suck... Måste göra Matteläxan, lr, det måste jag ju inte men den ska vara inne på onsdag så det är lika bra att jag gör det nu så jag slipper i morgon! Jag hatar och suger på matte..

Men jag kommer tillbaka sen <3 puss!


Final kändisdjungeln!

I fredags var det ju final i KÄNDISDJUNGELN det stod mellan JANNICE och KARL-PETTER, jag hejade på Jannice men KP (karl-petter) vann... Vem hejade ni på?

Ps: glöm inte att rösta på din favvo bloggare i inlägget innan det här x)

Kram!


rösta!

Vilken utav dessa bloggar tycker DU är bäst? RÖSTA

kissie?
paow?
dessie?
Eller, den ganska så nya bloggen :
amelia?

Rösta nu på eran favorit! :)


Ny barbie?

Verkar som att vi fått en ny barbie i bloggvärlden! läste just tjejens blogg rätt så rolig men kom igen! Orkar vi med en till? Men jag ska ge tjejens blogg en chans och läsa den, hon har iaf bra med besökare! Lämna gärna en kommentar om vad DU tycker om hennes blogg!

Hare bäst sålänge!

 Thats the girl!

Im back!

Hej! Jag har tyvär inte kunnat skriva för än nu! För när jag vaknade så hade min pappa datorn, och sedan ringde Malin älskling, så då gick jag till henne ist! Vi hade iaf as kul! Vi spelade SIMS 3 och gjorde en familj med två tjejer, som hette : Paulina Danielsson & Desireé Danielsson : Dom var syskon, drf hette inte Desireé sitt riktiga efternamn! :) Det var min ide med att göra dom två, var faktiskt kul och dom blev lika oxå! Sedan blev dom ihop med två killar (ja en varsin asså!) Paulina med en kille som hette William och Dessie med en kille som hette Fredrik! Dom blev gravida samma dag som dom blev tillsammans och gifta dagen efter :) Paulina fick en kille som vi döpte till Joel och Dessie en tjej som vi döpte till Linnéa, fina namn va? Sims är jättekul tycker jag, speciellt SIMS 3!

Men iaf, sen var jag tvungen att gå hem eftersom att Malins familj skulle iväg på nåt kalas! Och nu är jag här igen! Mer uppdatering senare idag, nu ska jag läsa lite bloggar, blandannat, Dessies & Yumas!

Kram! <3


dessie!

dessie om carolina gynning!:
Hej ! :) Jag gillar henne inte så mycekt , Men jaja skön video , har börjat svara på kommentarer ! Nice blogg . Skriv bara mer kommentarer så kanske fler svar ?Hur som helst ska svara på kommentarer nu , Kram ,



Ja, som ni ser så har dessie börjat svara på kommentarer, så kommentera så kanske just du får ett svar som jag :)

kram!

carolina gynning!

Haha.. Gammal men jätte rolig, älskar CAROLINA GYNNING <3

ipod

VILL HA , VILL HA!! 


Är det bara jag som älskar DIDDLE?

Diddle är ju supergulligt, tycker inte ni? Det är dom här mössen ni vet, tjejen heter Diddlina vet jag iaf :) Här kommer en gullig bild på Diddlina!  Tack till alla som läser min blogg!

Dessie or Paow?

Hejsan ! <3 Vad har ni för er då? Jag själv skriver det här inlägget och läser dessies blogg, skit kul faktiskt :) Hon har ju inte uppdaterat på hela dagen, så det är extra kul nu!

Vilken blogg är bäst? DESSIE lr PAOW ? Själv tycker jag att båda två är lika bra!

Kram! // Alliie <33


Tävling hos Millah!

Tävling hos millah nu! man kan vinna smink ! och det vill väl alla (alla tjejer iaf!) så va med du oxå! www.millahoman.blogg.se


Ken Ring..

 ;(

Yumas!

Hej! Ville bara tipsa er om en jätte bra blogg !

Ja!

JA! Nu kan jag skriva med lila text :) perfekt ju! tack www.designandmakeup.se !


Jippiie! Nu funkar det !

Japp, det är rosa ser ni, coolt vah :) Tack för hjälpen : www.designandmakeup.se : <3

Har tråkigt!

mmmh... verkligen... zZzzzZzzz.


sry för dålig uppdatering..

Men nu är jag här igen! Just nu gör jag ingenting, jag har väldigt tråkigt bara! Ingen är hemma så det är FF, ganska skönt faktiskt! Men det har hänt någonting med våran tv, det finns bara HD kanaler, skit jobbigt! :S

Men jag ska få en ny design av www.pey.blogg.se imorn!


Nu är det iaf fixat hos mig..

Ja, min header och det, det var ju helt vitt förut, men nu är det fixat, iallafall på min dator, jag behöver en kommentar från dej som läser detta nu så att jag vet ifall du ser det! kram!

va`?

Det har hänt något med min blogg som ni ser! :( Men det fixar sig säkert snart! Men fortsätt kommentera och besök!!


Dagen!

Jag vaknade typ vid 10 i 7, och fixade iordning mig, sedan gick jag ner till min och Palomas (www.kisspalomii.blogg.se) "mötesplats" där vi möts varje fredag halv 8 för att gå tillsammans till Källtorp där vi har HK (hemkunskap) så vi gick dit och kom ungefär 10 minuter innan vi började, våran lärare delade upp oss i olika grupper, jag blev med två killar... Det var inte direkt vad jag ville men dom är iallafall ganska shyssta! Vi bakade bröd, det var faktiskt jätte gott! Sen när vi egentligen skulle gå tillbaka till vår skola för att ha lektion gick bakman (bakary)jag, paloma, olle, elias, matilda och  till en lekpark, där låg jag och paloma på en sån där stor gunga, hahaha svårt att förklara men det är en sån där rund stor som typ tre kan va i, ja där låg vi och resten av alla gjorde fart på oss, fan vad högt det blev! Skit läskigt ju, trodde att jag skulle ramla av, seriöst! Men kul vare iallafall! Sen rullade tiden iväg och vips så vare bara 5 minuter kvar tills vi började, men smarta som vi va så gick vi en annan väg och bara "råkade" fasta vid ett plommonträd, vi plockade och plockade och åt och åt... Sen vare nån utav oss som frågade när vi började, då kollade matilda på klockan och vi hade börjat för 5 minuter sen! Vi sprang men lyckades komma 10 minuter försent (vilket vi gjorde förra veckan oxå) så vi måste sitta kvar 20 minuter på måndag! ÅÅÅH, gud vad jobbigt! Min första och förhoppningsvis sista kvarsittning! Men tur att jag har kompisarna med! När jag kom hem iallafall så åkte jag och familjen till vällingby, där kollade vi lite och fikade, var riktigt mysigt! Jag såg en person som var as lik paow (paulina danielsson) men när jag såg hennes ansikte såg jag att det inte var hon! :) Men jag har ju lovat att det ska komma en tävling, och det kommer det, men inte ikväll!

With love from // Alliie


Testar

testar en sak <3

Nu börjar bloggen om på nytt!

Ja! Nu tänker jag börja blogga på riktigt! Jag ska blogga varje dag! Statistiken bara sjunker !
Det är kul att blogga men jag har nästan inget att skriva om :/ Fast jag lovar att min blogg ska bli mer underhållande! :)

Har ny design oxå! Från underbara : www.designandmakeup.se : <3
Tänkte ha en frågestund om ett tag men först måste ju statistiken bli bättre :) Men nån liten tävling kanske det blir! Något tips på tävling jag ska ha?

With love from : Allliie

Okej! Sorry dåe!

Ni vet inlägget om : wbf : det är mina kompisar, och dom blev as arga för den där bilden, men kom igen! Ni gick ju med på att jag skulle lägga in bilden ni sa : please lägg in bilden.... : Självklart jag gör det då! xD

Men visst, jag raderar inlägget ifall det ska va så! Och jag vet att det är du så sluta va anoym, jag har din IP gumms <3

Kram // Alliie <33


Ooops.. Hur hamnade jag där?

 HAAA? VEM? NÄR? HUR?

Tiim :'(

Min lillebror tim åker just nu in till akuten.. Han ramlade och slog i munnen, blöder skit mke.. Hans läpp hänger typl lös så han ska sy, det är det enda jag vet.. Lilla bubben asso... Älskarer alltiid lillebror <3

Kram!

HEMKUNSKAP :)

Hade vi idag ! Gjorde potatis och lök soppa, as gott ju!!

skolfoto..

hade vi idag! Det blev väl ganska lyckat kan jag tro <3 www.biitchiie.blogg.se <3

Har klippt lugg <3

Jaow! och fint blev det också!

Ska hämta syskonen på dagis nu!

ses snart :)

BIITCHIIE

www.biitchiie.blogg.se <3 besök!


Kändisdjungeln ngn?

Hej! Asså ser ngn på kändisdjungeln lr är det bara jag?! Okej, jag är ju ett tv freak så jag ser ju på alla sånna där dåliga program <3

maaaliiiin looooooove <33

DET FINNS VERKLIGEN INGEN BÄTTRE ÄN DIG <3 DU BETYDER SÅ MYCKET FÖR MEJ GUMMAN!

Guuud vad fin du blev idag (hon va hos frissan, jag följde med OFC!) och jag såg henne allra först med sin nya frisyr (lr jag och hennes mamma samtidigt då, men endå!) *stolt*
Nu kanske ni förstår vad jag gjort idag? Jo varit med maliin såklart <3 vi kollade lite vilka kläder hon kunde ha på

Juste, nytt ord ;)

BRA - BRAOW ^^

Så hare braow <3

Malins ABC:

My sunshiine

Alltid snäll mot mig!

Lite konstig ^^

Inte dum

Nyfiken

Löw yah <3 // Alliie <3


JA lr Nej

╔╦╦╦═╦╗╔═╦═╦══╦═╗
║║║║╩╣╚╣═╣║║║║║╩╣
╚══╩═╩═╩═╩═╩╩╩╩═╝ <3

Sorry att jag nt har uppdaterat (haha, nt för att ngn bryr sig men ändå!) men har inte haft tid.. Den här bloggen käns igentligen rätt meningslös? Ska jag ha kvar den? Ifall jag får mest kommentarer JA så har jag kvar den, ifall NEJ så har jag inte kvar den! Its up to you ^^

 


det var inte meningen...

att såra dig... Men mina känslor tog slut.. Det verkar som att du typ hatar mig nu.. Men jag vill fortfarande vara kompis, men det kanske inte du vill?... Ville bara säga förlåt att jag gjorde som jag gjorde..

omg...


köpa coca coola ;) hahahaha

 Haha, stört skön ju!

här brister laila ut i gråt :)

Haha...

saknar dej så otroligt mycket..

Det känns konstigt att kalla dig "gammal" kompis nu... Allt vi hade förut var ju så bra? Vi gick i samma skola i ungefär 1 år, sen flyttade jag men vi lovade varandra att aldrig tappa kontakten, vi skulle alltid hålla ihop, men vad hände med det? Jag har inte träffat min allra bästa kompis på 1 år!? det känns konstigt, vi var verkligen bästa kompisar... Vi kallade oss för systrar, vi hade olika smeknamn på varandra oxå! Haha, zidd... Du kanske inte minns? Det gör jag iallafall.. Vi hade alltid så kul.. Du var min syster... Men sen så.. Jag vet inte... Du har ingen dator längre så du vi kan inte chatta, och när jag ringer dej har du aldrig tid att prata säger du.. Kommer du ihåg allt vi hade? Det känns inte så.. Är det bara jag som saknar den tiden? Du kanske har det jätte bra nu och allt, men hos mig har det aldrig kännts så där riktigt bra, för det är nåt som fattas, och det är du! Ditt underbara leende och skratt.. Vi delade skratt och tårar tillsammans.
Jag kan inte fatta att det var så längesen allt det där var, det känns som om vi satt där på skolgården och snacka redan igår.. Jag kom ihåg att vi sprang runt och skrattade och sjöng tillsammans.. Jag trodde jag kommit över det, men nu när jag sitter här med gråten i halsen så förstår jag hur mycket du betyder för mig, men det känns som att du glömt bort mig..Jag skulle kunna skriva jätte mycket mer, men ingen skulle orka läsa..
Så jag avslutar det här med att jag säger : jag kommer alltid älska dej syster... :

Kram // Alliie <33

tack mamma <3

Fick en ny platt-tång av mamma häromdan <3 TACK ! Den är skit sööööt, den är en sån här mini platt-tång från LOERAL PARIS ;) kraaaaaaaaaaaaam <3

WILD CHILD!

Igår fick jag filmen WILD CHILD :) Den har juw typ alla sett? Fick den i min bok-klubb (www.tl-klubben.com) som extra grej!  liten bild men hitta ingen större :S


www.proffsblad.blogg.se

Hejsan! Besök : www.proffsblad.blogg.se - erik. Han hejar på A.I.K , så ifall du oxå hejar på det laget är det ju en perfekt blogg för dig! :)
Han är iaf helt underbar! Kram kram <3

Alicia!

Anna Bok i lila mjukisdress :)

Hejsan svejsan!

Var nyss i veddesta med familjen på nåt lekställe så att syskonen skulle ha lite kul! Och gissa vem jag såg där? ANNA BOK I LILA MJUKISDRESS , jag som trodde det var rosa mjukisdress som gällde xD Näe, men hon var där med sina barn! Men Anna Bok hör man inte så mkt av längre, men tyckte endå det var lite kul att se henne där :)

Puss och kram // Alicia <33

Sv ; Karin

Jag fick en kommentar av en tjej som Heter Karin, men hon skrev ingen bloggadress, så hon skrev att jag kunde svara i ett inlägg, hon frågade hur jag fick så många besökare!

Jag tycker ju inte att det är så många, men jag vet faktiskt inte! Jag kommenterar andra väldigt mycket oxå :) Så ifall du orkar så kommentera nya inlägg :) Kram!

Vilket lag ska jag heja på??

Helluuwh <3 Jo assow, just nu hejar jag nt på ngt lag, och det är rätt så tråkigt faktiskt! Dom flesta av mina kompisar är A.I.K are, dom vill ju såklart att jag ska heja på det laget.... Men vissa vill Djurgården oxå.. Skit svårt att bestämma sig, A.I.K ligger juw 1a typ...
Men jag behöver er hjälp, kommentera DIF lr AIK, det som får flest röster hejar jag på! :) Haha, inte för att ni bryr er så mkt om vad jag hejar på men ändå! :)


Bästa skådisarna ever!

 HAHAH! GUD VILKA BRA SKÅDISAR :) KOLLA :)

Bästa skådisarna ever!

 HAHAH! GUD VILKA BRA SKÅDISAR :) KOLLA :)

Bästa skådisarna ever!

 HAHAH! GUD VILKA BRA SKÅDISAR :) KOLLA :)

från dessies blogg!

Till ingen

Sluta ljug, sluta hitta på. Jag tänker inte ens ta den här fighten med dig. Du behöver inte ljuga och försöka starta bråk för att jag har mer besökare än dig, och du vill ha dem. Sluta ljug om dig och ditt liv, sluta ljuga om mig och mitt liv. Ordna upp ditt liv.
från dessies blogg.

självklart vare ju till paow, så här fick hon en kommentar av henne :



Postat av:

Men snälla du ! Jag har mer besökare .Så sluta låssas , som att du Har fler , We all Know the truth Right ?

2009-09-09 @ 19:43:49
URL: http://paulinadanielsson.blogg.se/


200 unika!

rubriken säger allt*!

Reklam!

Nu är det reklam i idol, den första tjejen var ju as bra, och så gick hon vidare :) Är så glad för hennes skull !
Nu ska vi se ifall kissie är med då !! xD

187 besökare nue :) så nära 200, så hjälp till och besök =)


Kram // Alliie <33


IDOL 2009 :)

heej <33

Ville bara påminna er om att det är idol ikväll (20.00) :) Och det vill väl ingen missa antar jag?
Har 134 besökare nu iaf, skit glad! Slagigt rekordet!
Just nu är det ju kissie som svarar på frågorna hos 118800, så fråga på :) Ifall du är världens bästa så kan du väl fråga såhär : Är det sant att du sökte till idol men inte kom vidare? : Please, assow jag har inga pengar på mobilen drf kan inte jag :/ Ifall du kan så kommentera, självklart lägger jag till dig på bloglovin dåe x)

Tycker inte ni att det känns som fredag, det tycker jag iaf, kanske är det bara för att det är idol ikväll?

EN FRÅGA : GILLAR NI KISSIE? : svara gärna på frågan i en kommentar, vill veta ifall ni gillar henne lr inte :)

Men det var väl allt ?!

kram // Alliie <33 LOVE <3

WIII! 122 BESÖKARE :)

YEEEAH ! 122 BESÖKARE :) REKORD!

LÖW YAH !

thats the way aha aha i like it aha ah.... (var ba tvungen!) x)

kram kram / Alliie <33

psst : kom ihåg att kommentera :)

 


Interjuv med Amandavardet !!

10. Har du lurat hela svenska folket genom att spela “dum blondin” för att kunna tjäna pengar och få en känd blogg?
Svar: Ja.

Haha!! Vill ni se resten av frågorna i interjuvn? Klicka --->: http://blogg.veckorevyn.com/tyras/2009/09/07/amanda-var-det-ar-hon-det/ :

Ville bara lägga in fråga nr 10 eftersom den var bäst !

Puss // Alliie <33

Idol imorgon !

Hej <3 Det är IDOL i morgon 20.00, ngn som ska kolla? det ska jah iaf! :)

Det är så kul att se folk göra bort sig, men ändå lite sorgligt, för vissa tror ju seriöst att dom äger, fast dom egentligen suuuger ! =)
Älskar inte ni oxå IDOL??

Men imorn kaaanske, jag skulle va med linda, vet inte riktigt men har för mig att vi pratade om det igår lr nåt. Aja, får se imorgon hur det blir, kanske bara vill hem och uppdatera hela dagen istället, vad tkr ni? ;)

Blev iaf jätte glad med 121 unika här om dan, skit kul juw!

Men herrå!

// alliie <33


Johan Palms största fan'?

 HAHA ! Så sköön  Kolla hela videon ni ångrar er inte!

Dagens låt!

Det här är dagenslåt :)Kram // Alliie <33, njut av låten :)


Malin Gästbloggar!=)

Tjenamors jag heter malin, och nu gästbloggar jag hos Alliie <3 ni måste besöka min blogg (www.princessmalla.blogg.se) Den e bra tro mej. Idag på skolan hade vi musik alliie skulle spela bas det gick skit DÅLIGT! mohaha. Snart ska vi köra sanning elr konka och lyssna på musik:D Det här kanske inte Alliie har berättat men hon har en pojkvän thihi:) men jag får nt avslöja vem det e för då kmr hon få damp (har hon alltid men ändå!)

Men hare bra sålänge, nu har jag ingenting mer att skriva!

Kram // Malla <33

PS : BESÖK MIN BLOGG!!


WIIHOOO ! 101 !

JAAA !! NU GRATTAR VI BLOGGEN FÖR 101 UNIKA BESÖKARE =)


NY DESIGN <3

Hej! Nu har jag fått en ny supersnygg design av www.shms.blogg.se <3
Vad tycker ni? Jag blev jätte nöjd :)


kram // alliie <33

äter godis <3

God morgon allihopa, sovit gott? Det har jag iallafall! Jag åt inte så mycket godis igår eftersom jag hade ont i magen, men nu, nu ska jag äta tills jag spyr!

Haha, man drömmer så sjuka drömmar ibland, tex så drömde jag att jag och min kompis blev "förvandlade" till sjöjungfrur (kollat för mkt på h20?) och hur sjukt är inte det?

Iallafall så verkar det som om det kommit en ny barbie till bloggvärlden, lr ny och ny, första gången jag läste hennes blogg var idag, hon kommenterade mig så här : jag är finast : Jag besökte henne och där skriver hon ungefär såhär : Har ändrat design nu, den andra var ganska tråkig, inte så mycket rosa som jag vill ha. Såklart att man ska ha rosa, man är ju barbie.. omg. :

vet inte riktigt vad jag tycker om hennes blogg än, men visst, den kan säkert vara bra, hon verkar ju rolig och  snäll iallafall <3
Så kissie och dessie, ni har en ny bästis..... LOUSSI (louise nilsson)
Det sjuka är att alla tre heter NILSSON i efternamn, Alexandra Nilsson (kissie), Desiree Nilsson (dessie) och nu, Louise Nilsson (loussi), enligt mig så att hon passar in x))


här är hennes blogg : www.louiseknilsson.blogg.se :

Hihi kraaam // Alliie <33


Haha, killar i kallingar på NK!

Hej bloggen ^^

Haha, jo, jag var på stan idag med min moster och shoppade, vi åt mat på NK och då helt plötsligt började värsta musiken och det blev modevisning =) Det var killar som gick och visade "herrkläder" (haha, ja dom visade juw inte direkt damkläder iaf) det var inte det jag var så intreserad av, utan utav dom snygga killarna som visade kläderna x) Sen kom dom ut i bara kallingar, hahahaha.... Det var jätte roligt :) 

Vi kollade inte bara på killar i kallingar utan på kläder oxå faktiskt! 
Jag skulle vilja lägga in bilder på det jag köpte men sladden är ju borta!

Men när jag har hittat sladden då blir det bilder kan jag lova!


 bästa affären<3

Kraam // Alliie <33


Orkar inte!

Folk kommenterar elakt pga min header, vet att jag inte borde ta åt mig, men det gör jag! Ngn som har lust att göra en ny till mig? Jag tycker min design är jätte fin, inte jag som har gjort den men ändå, men orkar inte ta all skit!

Kram // Alliie <33

Anoyma jävlar!

Anonym om Hemkunskap :):
åå nej inte försöker du väll vara som dessie, kisse och dom! :O I know you love me and my pink life...shit vad e det för nåt. ge dig. jag tycker bara att du inte ska vara sån jävla wannabe men annars är du nog snäll.

Asså vaf*n? att ni lägger ner tid på att skriva sånna kommentarer?!
Så barnsligt! Och så kommenterar du anoymt oxå, vågar du inte ens stå för vad du tkr?

Kram / Alliie <33

WIIII !!

BESÖKS REKORD :) JIPPIE! 99 UNIKA :)

Hemkunskap :)

Heeeej Bloggen ^^

Saknat miig? Haha drev..

Jag kom iaf precis hem från skolan, som jag skrev imorse så skulle vi ha hemkunskap! Och det var faktiskt jätte roligt ! Jag, Linda, Paloma och Matilda blev i en grupp, vi skulle göra blåbärs-soppa =) Det blev jätte gott!

Skolan vi hade hemkunskap i heter KÄLLTORP, där ska jag börja om ett år ifall jag bor kvar här då!
Haha, när vi var där och väntade utanför köket så gick det förbi två fjortisar, haha, gud vad dom stank perfym....
Jag fattar inte att dom vill dränka sig sådär i perfym (som luktar pytom oxå!?)...

Just nu skriver jag det här inlägget och chattar med kompisar...

Ska juw till min moster idag oxå, kl halv 5 typ.. 
Måste fixa iordning mig och packa och så snart... Lr snart och snart, om nån timme kanske..

Men hare bra sålänge, och glöm inte att KOMMENTERA!!

Puss // Alliie <33
 

Tooowe <3

Hej!

Ifall ni har tråkigt så tycker jag att ni ska besöka den här underbara bloggaren :
www.tooowe.blogg.se : Lr, besök henne även fast ni inte har tråkigt oxå x)

Puss! // Alliie <33


liten tävling...

Okej! Nu ska ni kommentera min blogg, den som kommenterar finast kommentaren vinner att jag lägger till den personen på bloglovin och kommenterar! :)

haha, tråkigt kanske, men ändå!?

kram // Alliie <33


Go morron... *gäsp*

God Morgon bloggen!

Jag kan inte fatta att jag är vaken nu, i vanliga ifall när det är skola går jag iaf upp halv 8, men halv 7? Ja, vi har hemkunskap 08.10 idag på en annan skola en bit bort, ska möta Palomi och Linda  halv 8 (då när jag egentligen ska gå upp!) på vår skola först, sen går vi dit tillsammans =)

Idag måste jag hem direkt efter skolan, för min moster kommer och hämtar mig här hemma typ kl 5, jag ska hem till henne och sova över ! :)
Vi ska typ till stan på lördag och shoppa <3
Det ska bli jätte mysiiigt !

Men hare bäst sålänge!

Puzz // Alliie <33


Lite bilder <3

 Haha! Ni vet, som man gjörnär apelsinen är slut (lr jag iaf!) På bilden är det PALOMA hon med mörk brunt hår, LINDA med blont hår, och sist men inte minst, jaaah!

 HAHA OMG! Det där va längesen, jag och "föredetta" bästisen lekte fjortisar?

Jag när jag gick i 3an typ <3 Söööt?`

Hihi // Alliie <33



WOW! Vad har hänt?

Helluuw <3

Jah är super glad ! Fick besöks rekord igår, 52 unika (älskar alla dom 52), jag får jätte fina kommentarer oxå :)

Just nu har jag 33 unika, och jag har varit inne på bloggen för en nu?! Konstigt, men jätte kul :) Så fortsätt att besöka miig !! <3
Va bara det jag ville säga!

Puss // Alliie <33

 


Gokväll <3

Hej alla underbara människor ^^

En fråga, vem utav "storbloggarna" Kissie, dessie och Paow tkr ni har bäst blogg? Skriv vem och vrf, alla som kommenterar lägger jag till på bloglovin och kommenterar :)

Haha, vet nt varför jag skrev det där, kände bara för det !

Men hare gött!

ps : tack för alla jätte fina kommentarer, har fått besöks rekor oxå, jippiie !

Kram // Alliie <33


gratisbio!

Klicka och bli medlem, jätte bra sida!

Puss // Alliie <33

kmr ni ihåg GRANÖ GÅRD?

Hej!

kommer ni ihåg att jag var på kollo i sommar?
Iaf, här kommer två bilder därifrån på mig och kompisar när vi skulle klä ut oss <3

 Jag och Eloise (jag är hon med brunt hår och hatt)

 Haha, jag och "rockbandet" värsta coolingarna juw !

Det var det, och glöm inte att kommentera :) Kommenterar absolut tillbaka !


WOW!!

Hej Bloggen!

Gud vad glad jag är nu! Har fått en kommentar av Desire Nilsson! Så coolt :D

Puss // Alliie <33


RSS 2.0