Ny blogg?

funderar på att skaffa ny blogg : / Vad tycker ni?

Funderar...

På att ta bort min blogg.. eller jag vet inte.. Ska iaf ta en blogg paus nu! Så ni vet <3

Header!

Har gjort en header jag ska ha sålänge, ska försöka göra en finare!Men iaf, gulliga Saga (www.forliife.blogg.se) ska sätta in den, så ska bara lägga in den här!

 Väldigt enkel, men mene!

Hello!

Hej sötisar!

Kom nyss hem från skolan, sköönt! Vi gjorde ingenting speciellt idag.. Vi hade iaf gympa, alltid lika roligt (tycker jag!) Och nu ska jag nog börja med  Valliies Header, jag länkar henne när den är klar =)

Just det! Jag har glömt att visa denna :
 Fin? Hon blev iaf nöjd, kolla hennes blogg www.bellaadelid.blogg.se =) <3

Pussochkram! <3 Hörs sen / Alicia <'3


Sötaste <3

Hej! Lagade nyss mat *Stolt!*

Här är iaf en bild på min underbaraste lillebror :  sweet?

Header nr 1-check!

 Dock blev denna lite enkel? <3

(www.princessnatta.blogg.se)


Dom andra gör jag senare =) <3


Skolkatalogen har kommit!

Hej sötisar!

Idag var skolan ganska OK, vi hade slöjd, håller på med en kudde till min brorsa <3

Jag har 3 beställningar av header nu att göra.. suck, ganska jobbigt faktiskt! Men men! <'3 Så drf blir det lite dålig uppdatering- men snälla kolla den här bloggen : www.stoltafjortiizar.blogg.se : min och matildas, där är det mke bättre uppdatering iaf!

Nu ska jag göra en header! Kram kram, visar resultatet sen, puss!

/ alliiw!


Header!

nu ska jag göra header åt en tjej! puss!

Hi sweeties <3

Hej! Alltså, jag vet att jag inte har lika mycket tid för den här bloggen nu när jag har blogg med Matilda oxå (www.stoltafjortiizar.blogg.se) men jag ska försöka! Jag vill ju ha med Matilda oxå, såklart! Vi har fått ny design, ni måste bara kolla =)

 fick av www.forliife.blogg.se <3

Pussokram!


Ny designat <'3

 
www.adelid.blogg.se <'3


www.forliife.blogg.se <'3


Gör headers helt gratis- mejla mej på : a.vanilj@hotmail.com : om ni är intreserade, kram!
Headers!

Sry för dålig uppdatering, men jag har gjort en header idag och håller på med en till nu (alltså åt två bloggare!) så ja har inte tid, och dessutom har blogg.se krånglat ida, för mej iaf, det var helt vitt på sidan.. Ajah, men jag berättar mer imorn, HAR SÅ MYCKET ATT BERÄTTA.. tex, malin fick minnesförlust.. jajah ni får veta mer sen, puss puss <3 WWW.ADELID.BLOGG.SE DESIGNADE JAG IDAG <3

bloggen

www.stoltafjortiizar.blogg.se ---> ja o gmn som driver lite =)

Godmorgon läsare!

Ja, Godmorgon, sovit gott? Det har jag iaf!

Glöm inte att ställa en fråga (om ni behöver hjälp med något) i min Hjälpasinaläsare-frågestund =)

Matilda <'3 Skrev en annan fråga som inte handlade om att hon behövde hjälp, så det går väl oxå bra, fråga vad ni vill =) Svarar på allt!

Nu ska jag snart till skolan, 10 min typ! Jag vill verkligen inte, det är sååå tråkigt, fast måndagarna är helt OK, för då har vi musik och kör! Just det, I LOVE MUSIC <'3

bye bitches (haha, paow stilen... again?)

Lost of love- Alliie-Balliie <'3


Hjälpasinaläsare-frågestund ! :)

Jah, Rubriken talar! Men jag ska förklara lite tydligare, jo alltså, ni läsare kan ställa frågor som handlar om vänskap/kärlek/problem och sånt, jag svarar på alla! Jag ska försöka ge er bra svar, här är ett exempel hur en fråga kan se ut :

Hej Alliie, jag har en fråga åt dej, jo, jag har nyss blivit bästis med en ny tjej i klassen, men problemet är att min andra bästis är jätte avundsjuk, hon försöker förstöra för oss. Vad ska jag göra?

Tex =) Så fråga på <3LOST OF LOVE- ALLIIE-BALLIIE <3

hos malin <'3

Hejs svejs <'3

Som ni förstår så menade jag ALLIIE-BALLIIE HISSAR & ALLIIE-BALLIIE DISSAR i förra inlägget :)

Jag är iaf hemma hos Malin nue, det är kul, hennes pojkvän är med oxå =)

Men detta blir ett snabbt inlägg (som ni ser?) <'3

Men Amanda, du ska veta att du alltid kommer ha en utav dom största platserna i mitt hjärta, för det var (kmr alltid att vara!) du och jag föralltid, och det vet du gmn! Så tro inte något annat, OK? Jag har andra kompisar nu, du har andra kompisar nu, men always yo and me! Du är min Bebis <'3 4-EVAH! Kan inte beskriva dej med ord, det är för många, men det finns två ord som beskriver nästan hela dig : UNDERBAR & FANTASTISK : pussochkram!

Herrå sålänge! <'3

Lost of love- Alliie Balliie


Hejs svejs!

Hej alla underbara läsare!

Gah, vaknade kl 5 imorse :S Jag har inte kunnat sova nånting i natt, tre timmar sammanlagt kanske? Och idag ska vi på SkolBio oxå, grattis Alliie, vi ska iaf titta på Spiderwick! Haha, Kommer somna (helt säker på det!) *gäääsp*, vad ska ni göra idag då? För att min blogg ska bli liiite roligare att läsa så kanske jag ska börja med "Alliie-Balliie Dissar & Alliie-Balliie Dissar" men det beror ju på er ;) oh my gah, är såå trött! Egentligen skulle ja ha gått upp typ, NU!

Söta Meloonia (www.meloonia.blogg.se <'3) gästbloggade ju förut, gulligt va? Jag ska nog börja på en liten header åt mig själv, fast inte nu dåe! Problemet är att jag har såå mycket idéer, men det blir inte så fint att ha ALLA bra idéer på samma gång <'3!

Just det! Maja (www.majispajis.blogg.se) vill ha header/design utav mig, jag har mejlat henne så jag väntar bara på att hon ska svara (haha förstår att hon inte svarar nu, kl är ju lixom halv 8?)

Men det var typ allt för mig nue, men det blir nog mer uppdatering senare idag!

Lost of love / Alliie-Balliie! <'3

Ps : Är jag inte för underbar? Två länkningar på ett inlägg, jag borde få nobell pris i att vara snäll =)

Ps2 : Kan Ps vara hur långa som helst? xD


Meloonia Gästbloggar

Hej alla Princessalliies läsare ♥ Det här blir första gången jag gästbloggar på den här bloggen. Vad ska man skriva då?
Alicia kommer blogga imorgon så att alla vet det!
Stackars henne att hennes mobil blev snodd, det är dålig stil av personen som tog den. Det hände mig också när jag gick i femman, det är inte kul!

Har egentligen inte så mycket att skriva men det blev ett litet gästinlägg på söta Alicias blogg ♥ Glöm inte att kolla min blogg, meloonia.blogg.se!


Söt bild på Allie! ♥


SNODD MOBIL!

DETTA GÖR MEJ AS ARG! NÅGON HAR SNOTT MIN MIHRIBANS OCH LINDAS MOBIL IDAG I OMKLÄDNINGSRUMMET NÄR VI HADE GYMPA, F*N SÄGER JAG BARA! DET SKA POLISANMÄLAS!


Till : M****** Israelsson!

Jag fattar inte hur det blev såhär? Du sa "du o jag föralltid.." vad f*n hände me det? Du tror att jag utnyttjar dej, för att få andra kompisar i genom dig, tror du jag är så dum? Jag älskar dej mest av allt, ingen betyder mer än dej! Det har jag sagt, men ändå tror du sånt om mig! Du säger att du älskar mig oxå, men vad f*n är beviset? Det här? Skulle inte tro det! Du säger åt mej att jag inte får ha vänner som du redan är kompis med? Om "dina" kompisar vill ha kontakt/bli kompis med mej så kan väl jag inte hjälpa det? Ja, jag kanske oxå vill va kompis med dom då, men ja måste säga nej för att inte såra dej? Det är väl inte så shysst mot mig, eller? Jag måste kunna ha vänner, även om det råkar vara just "bara dina" vänner som vill va kompis med mig! om du verkligen älskade mej som du säger skulle du vara glad för min skull, tycka det var kul! Och tänka att vi kan vara allihopa och ha kul, men du vill inte "dela med dej" av dina vänner till mig? Du vill helt enkelt bara ha dina kompisar för dig själv! Ok, om det va jag som tjatade på dina kompisar, men det är ju för f*n dom som vill? Jag messar dej och skriver att om du vill göra mig lycklig så skulle du låta mig ha kompisar, även om det råkar vara dina, men om du bara tänker tänka på dej själv så säger du åt mej att skaffa egna vänner, mitt svar jag fick av dej var att du inte ville att ja skulle tacka ja till att vara kompisar med dina! Du vill alltså inte göra mig lycklig, det sårar mig! Det var du o jag, men tydligen inte längre, du har ju f*n aldrig visat att du verkligen bryr dej om mej! Kom inte till mej sedan när du står ensam kvar iaf! Jag är inte arg, bara besviken...
Trodde på det du sa om oss..

hataa rubriiker!!

Hej, sry för den usla uppdateringen, men jag har fakitskt ett liv, måste ju va med kompisar oxå, va med linda idag efter skolan, vi hade jätte skojj :)

Jag var iaf på Öppet hus på Källtorp (ska börja där i 6an) med Bella Ådelid, hon ville gå dit med mig!
Det var fakiskt ganska tråkigt :/ Men bättre än att sitta hemma hela kvällen iaf!

Ja, nu är det tre BELLOR (isabella, isabelle & Isabella 2.) som vill bli min "kompis", ja den ena är Bella Ådelid, som ni nog vet vem det är nu =) Den andra är Isabella (volf, tror ja hon heter i efternamn :S) och den sista Isabella nr2 =) Hon hade frågat Poppy (matilda <3) om hon (isabella nr2) jag och Poppy kunde va med varandra för hon ville "lära känna mig, och tycker jag är shysst" men vrf just nu, hon har aldrig velat bli det förr, ajah! Men Poppy är rädd att Hon ska ta alla hennes vänner :/ Men men, kanske ska ge Bellorna en chans? <3

Ja jag har inte så mke mer att skriva, förutom att jag ska till pappa i morgon = Ingen uppdatering på kvällen som ni vet! Men glöm mig inte, för jag kommer tillbaka <3 ;)

Kram- Alliie Balliie! <3

hej bella gäst bloggar

hej de e bella här just nu sitter ja vi msn o pratar me alicia hon e jätte snälla just nu lånar hon  mina kss o adidas som ni ser så har hon ju lagt utt en outfit på hennes blogg då hon har en adidas kofta o kss o de e mina kläder ja lånar två av hennes klädes plag men nu ska ja säga en annan sak. alla som komentera duma saker på alicias blogg  e duma i huvudet ja hatar dom men pusspuss nu ska ja va inne på msn o prata me alicia haha mina kläder

En gästbloggare!

Hejsan!
Jag har inte känt dig så länge Alicia men du verkar vara en jättesnäll preson! Hoppas att vi kan vara med varandra mera och bli bättre vänner, matilda om du tror att jag kmr att ta Alicia ifrån dig så har du fel! Jag försöker inte att ta någon eller något från dig, det är bara roligt med nya kompisar;) Bli inte ledsen gmn!
Puss Puss Isabella<3

Outfit!

 Nu funkar det <3

OUTFIT :

Vit T-shirt
Röd Adidas jacka
Grå Sss byxor
Rosa strumpor ;)

Ps ; Kladdet på spegeln är mina pussmunnar ;) jag e ju så kär i mej själv! =)

Kram / Alliie Balliie !
Hallon =)

Inlägget har inget att göra med rubriken, men jag kan inte komma på nåt ;)

Idag hare varit kul i skolan faktiskt! Vi hade inga speciella lektioner, men vi har fått en ny fröken, och GUSH (Haha, ist för omg!) vad hon är sträng! Men snäll som jag är ( (A) ) Så får ja inget skäll.... Okej, lite då!
Jag "bytte" kläder med en kompis oxå, asså hon lånade två tröjor av mej, och jag fick låna Sss byxor och en adidas kofta <3 BLOGG.SE SUCKS RIGHT NOW! Går inte att ladda up bild, så det blir ingen outfit :/

Kram - Alliie Balliie ;)


dålig update

är hos malin älsk! det blir mer uppdatering i kväll hoppas jag <3

tro inte det!

Till m**** : Jag försöker absolut inte ta dina vänner, det får du inte tro! DU kanske börar tro det, du har trott det förr.. Men det är inte sant, även om jag vill bli kompis med dom så är det inte direkt jag som frågar/tar kontakt! Du får hata mig så mycket du vill om du tror det gmn, men det är inte så :*( du är den enda för mig, min smexiga unge ;)


Idol bild to bella!

Bella ville att ja skulle göra typ som en idolbild till henne, så jag var snäll och gjorde det (A) Så här blev den :  !

 

TTYL-Alliieballiie 


Apelsin juice ;) så gått!

Inlägget har inget med rubriken att göra så att ni vet ;)

Nu chattar jag med Bella (adelid.blogg.se) och tog nyss en outfit bild att lägga ut på bloggen (allt för er!) Men bara ett problem , VAR F*N ÄR SLADDEN NU DÅ? Haha, ajah, orkar verkligen inte leta, så bilden kommer när sladden kommit fram (100 år framåt?)

Men men <3 Smeexiig (matilda gmn!) röstade på Balliie (förstod nästan det!) och Bella (adelid.blogg.se) skrev först Alliie, men hon ändrade sig till Balliie hon oxå skrev hon på msn! Jag behöver inte fler röster, men jag kommer kalla mig : Alliie Balliie <3 : thihi!

Så : TTYL-AlliieBalliie <3

Smekis (smeknamn!)

Jag har kommit på några gulliga/bra smekis (smeknamn!) till mig/min blogg! Just nu är det ju Alliie, eftersom att bloggen heter : Princessalliie : Men man kan ju ha fler :) Ni får rösta vilket ni tycker låter bäst!

1. Alliiw

2. Balliie

3. Alliiwh

4. Eller bara Alliie

Dom tre, självklart får ni blanda ihop dom, tex : Alliiw Ballie! : Eller hitta på egna :) Om ni hittar på eget så får ni en läkning, ofc! <3Jag ringde en kompis nyss, men hon var med min andra kompis och jag fick inte va med :( Alltid lika tråkigt när någon säger nej! Speciellt när båda två är ens bästisar! Men så är det iaf nu!

Men det var allt, och glöm INTE att välja smekis nu ;)

Sålänge blir det en blanding av allt :

TTYL-Alliie-Alliw-Balliie <3

Header klar <3 + :*(

Nu har jag gjort headern till Bella (adelid.blogg.se) och satt in den! Det dröjde lite, men nu är det klart!!

 Själv tycker jag inte att hon är Diva och fjortis, hon är jätte snäll :) Men hon ville iaf ha den så!

Jag hoppas vi hittar ett nytt hus snart, orkar inte med alla dess bråk med samma person gång på gång, fattar hon inte att jag har känslor? Du missförstår mig, jag ville bara vara snäll, men du tog det som att jag.. Jag vet inte, det var ett miss förstånd iaf, jag vet att det är barnsligt att skriva det här på bloggen, att jag borde ta det face to face ist, men det är inte alltid lätt! Inte när det är dej det handlar om, du är stark, starkare än mig! Mycket! Jag är svag.. Jag klarar inte av det längre, det går inte att jag ska jämföra mig med dej, för du får alltid alla på din sida, och alla går emot mig! Du har den styrkan, att få alla på din sida! Det ska du vara glad för, men det sårar många oxå ska du veta! När jag sa att du inte fick plats i mitt hjärta längre, var det för att du sårade mig hårt idag!

/ ledesen alicia!

Läppglans!

dålig update, i know! men jag gör en header till en tjej, puss! <3 mer uppdatering sen!


Oboy!

Gjorde nyss en liten grej i powerpoint/gimp! Jag vet att jag gör mycket och visar, men men =I Ni får säga vad ni tycker <3

 Vad tycks? Haha, och NEJ jag är inte diva;) Bara ibland..... xD


Vinnare!

Som ni vet hade ju jag en liten tävling! Den handlade om filmen HITTA NEMO! Och det har avslutats nu, det var 1 vinnare som hade alla rätt! Hon hette Malin, men hon skrev ingen bloggadress (kanske inte hade?) Så den första kommentaren i min blogg får länkningen ist ;D


Idag är jag ledig! Var nyss på Utveckligssamtal! Puh, nu är det överstökat! Vet inte vad jag ska göra idag, men igår satt ja vid datorn i 5 tim (:O) så jag får bara sitta en liten stund idag ;( Drf blir det dålig uppdatering!

Men men, anledningen till att jag inte bloggade så mke igår var att jag gjorde en header (vilket dröjde!) fixade lite på olika sidor, och jag hade helt enkelt inte tid för bloggen igår!

Sen såg jag ju Paradise Hotel igår kväll, det är ikväll oxå <3 Ska kolla!

Idag måste jag städa mitt ruum! Asså, jag måste rensa ur min bokhylla/garderob för jag ska få nya! Och vem vet vad som döljer sig under bokhyllan/garderoben :S xD

Hare bäääääääääst <3


Header klar!

Gjorde nyss en header åt en jättegullig tjej, men hon ska inte ha den ännu! Hon sa att hon ville ha den såhär, och det är ju viktigast att hon blir nöjd!

 Själv tycker jag att det blev lite tomt, men men, bara hon blev nöjd!


Veckans låt!

Är självklart "I wish i was a punk rocker with flowers in my hair"

 

 

Så bra!

TTYL-Alliie!

Hallonsaft...

Hej sötnosar!

Jag verkligen suger på att komma på rubriker, lixom, "Hallonsaft..." vad är det för något? Haha, näe men jag kom inte på någonting, så från och med idag ska jag döpa rubrikerna till någonting jag tycker om (att äta/dricka/sak) varje gång, sjuk idé, i know, men roligare än att det står "Hej bloggen" hela tiden, eller vad tycker ni?

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra.. Men ikväll äre Paradise Hotel som gäller! Har längtat efter programmet jätte länge nu! Jag kommer ihåg när jag och mamma hade influensan typ förra året, då satt vi i soffan och kollade på paradise hotel som gick i repris, alltså varenda avsnitt visades efter varandra, så vi kollade på HELA programmet :) Det var ju bra, men det blev lite tråkigt efter ett tag!

Jag har gjort lite test på Facebook, och tillexempel så är min "hemliga beundrare" Robbie Williams, haha, så sant? Skulle inte tro det vah! :) Och så är jag snällare en jesus själv enligt facebook, och visst är jag sååå snäll, men NEJ, inte snällare en jesus ;) Idag, förhoppningsvis så kommer det "några saker du inte visste om mig" Tänkte att det kunde vara lite roligt! Detta inlägg blir ganska långt, vet, kanske jobbigt att läsa men men!

Min lillasyster (minou,3) sitter och ritar små gubbar (hon har äntligen lärt sig så hon är jätte stolt!) och kommer till mig och visar hela tiden :D Men hon är faktiskt duktig för sin ålder! Längre ner kommer en bild på henne!

Men nu ska jag svara på lite kommentarer och läsa bloggar, kram kram varm choklad!

 cutie?
Ingen Paradise ikväll inte!

Nä, mamma hade sagt fel, det var ju imorn ! Ville bara säga det till er så att ingen sitter och väntar på programmet ikväll <3

Jag är världens snällaste (A)

Ja, rubriken talar igen, eftersom att jag är det, världens snällaste asså, så kommer jag uppdatera igen ;) Först ska ni få se en bild på mig, den togs typ för nån/nåra månader sedan, man ser knappt att det är en människa, men den visar nog hur jag är i "verkligheten" när jag inte bloggar ;)

 Haha yeah, flummy (som ja kallar det!)

Just nu sitter jag här med lite godis och gjorde nyss en "header" :) Jag vill ju göra en som jag blir nöjd med och ha som header, men jag blir ändå aldrig riktigt nöjd med dom jag gör! Men ni får se den ändå (sa ju att jag är världens snällaste!)

 Njaa, sådäär..

Men men, säg vad ni tycker!

TTYL <3

Paradise Hotel ikväll <3

Ja, rubriken talar :) Det är väl inte bara jag som kommer sitta i soffan (ist för att blogga, buhuhu) ikväll och titta på programmet :) Det är lika kul varje år, bara äääälskar programmet! Tänk att se typ Dessie där?

Nu börjar topmodel på kanal 3 :) Sedan Ensam mamma söker och sist men inte minst älsklings programmet, Paradise Hotel! Så det blir tv-kväll ist för blogg-kväll! Sry!

Men det var allt sålänge, bättre uppdatering imorn, men jag mår inte så bra efter sprutan :/

TTYL - talk to you later <3

Öppet hus!

Hej, nu kom jag nyss hem från öppet hus! Gud så tråkigt, vi hade helt vanliga lektioner och en liten rast bara! Men nu är jag hemma, ville bara säga det!

Har ingenting speciellt att skriva, så vi hörs!

love..

Kul!

Det var jättekul på discot! Fast småbarnen var vääääldigt jobbiga :)

Vi har ju två underbara par i klassen Malin & Erik, Matilda & Olle! Och dom dansade såklart tryckare! Det kommer videos och bilder imorn, för blogg.se är såå seegt på kvällarna! Så ni får stå ut!!

I morn äre öppet hus, suck vad tråkigt! Fast vi går bara i 3 timmar, sedan har vi ledigt på måndagen ist!

Men men, det blir snabb update nue!

Love!


Sorgligt..

Det var en tjej, som var född med ett genetiskt fel. Hon var blind, & hon önskade sig inget mer än att se världen. Hon sa till sin pojkvän "Om jag bara kunde se skulle jag gifta mig med dig" 2 veckor och en dag senare donerade någon ett par till henne, hon kunde se, då frågade hennes pojkvän om de skulle gifta sig men när hon såg att han var blind vägrade hon & lämnade honom, det sista hon fick av honom var ett brev, i brevet stod det " Okej, min älskling lämna mig om det verkligen är ditt val, men lova mig en sak, ta hand om mina ögon!

buhuhuuuhuhu ! Så sorgligt, för er som inte fattade så var det alltså killen som hade donerat ögonen till tjejen för att han ville gifta sig med henne!

Snart disco!

Snabb update innan jag drar!

Snart ska jag iväg till "jobbet på discot" :) Det ska bli kul eftersom att vi som jobbar får dansa, äta godis och ha kul vi oxå! Min älskade Paloma kommer hit snart, då ska vi fixa i ordning oss <3 Ni kanske får se bild på oss två när vi är färdig fixade om vi hinner! Jag vill gärna ta bilder från discot och visa er, men i vår skola får man inte ta foton, as sjukt, vet! Men så äre! Så tyväääärr blir det inga bilder från discot!

Just nu chattar jag med Bella Adelid (www.adelid.blogg.se!) kolla hennes blogg, gästbloggade där nyss! <3

Men ni får hare bääääääst sålänge, och sakna mig inte för mycket nu, Ok? (haha skojja bara, dålig humor va?!)

Kram!

Tl-klubben+Disco time!

Hej allihopa!

Idag fick jag mitt nya paket av Tl-klubben, men en grej fattas, riktigt dåligt!

Det är disco ikväll, ja vi i min klass (5e) har ju ordnat ett disco för dom yngre, för vi sparar pengar till en klassresa!

Igår designade jag en blogg, men hennes stilmall var jätte konstig, så det gick inte så bra! Men hon ska få en ny av en annan tjej, visst är det tråkigt när någon byter direkt när man har gjort en header!

Men iaf! Svar till Melonia som inte svarar på min kommentar : Jag har gjort stjärnorna i GIMP! :

Men nu ska jag kolla kommentarer och fixa lite!

Kram kram! <3

mer om mig!

Namn: Alicia Rudberg
Kön: Tjej
Ålder: 10 snart 11
Längd: ca 1.42
Vikt: 27-28
Hårfärg: Brunett så hett!
Ögonfärg: Blå
Civilstånd: ask me ;)
Skostorlek: 36-37
Familj: Mamma, Pappa, 4 syskon!
Vänner: ja?
MSN: Haha, ja, men tänker inte ge ut!
Lunar: Nej
Humör: Bääästa!


Vänner

Välj en vän som...

Du litar på: Matilda gmn!
Du skrattar ofta med: Matilda gmn!
Är saknad: Natalie!
Du vill träffa: Saga igen!
Du känt längst: ingen aning...
Känner dig bra: Nattan, Matilda & Palomi
Du gjort mycket med: Många


Kärlek

Civilstånd: ask me!
Sötnosen för tillfället: Jag? (självklart!)
Har du gråtit för att du varit arg?: Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans till?: Ja
När grät du senast?: Kommer inte ihåg
Har du varit riktigt kär?: njaaa..
Är du oftast sårad & ledsen men visar det inte?: Kan hända
Menar du det du säger?: oftast!


Ditt eller datt

Pengar eller kärlek?: Kärlek
Singel eller förhållande?: Beror på!
Sola eller bada?: Båda
Mobil eller dator?: Båda
Gröna lund eller Liseberg?: Liseberg!
Mc Donalds eller Burger King?: Donken
Fotboll eller innebandy?: båda
Flyga eller åka båt?: Båt


Ärlighet

Lovar du att vara ärlig?: Ja... kanske..
Har du varit kär i din bästakompis?: Nej?!
Har du ljugit?: Har väl alla!
Har du fuskat på ett prov?: Har väl andvänt mini räknare nån gång :)
Har du berättat vidare en hemlighet?: Ja...
Druckit eller rökt utan att dina föräldrar vet?: jag är 10? Nej! 
Har du en hemlighet som bara du vet?: Ja.. Eller 1 person på hela jorden vet!


Resor

Har du varit utomlands?: nää..
I vilka länder har du varit?: sverige?
Har du åkt flygplan?: nope!
Tåg?: Ja
Båt?: Ja
Buss?: Ja
Har du bott utomlands?: Nej
Vart isåfall?:
Kan du något annat språk?: Engelska
Vart vill du åka?: Thailand :)


Har du...

Eget rum?: Japp
Egen tv?: nej
DVD?: nej
Dator?: ja
Laptop?: Ja
Mobil?: Ja
Telefon?: Familjens?
Kontokort?: Nope, vill ha
Över 2000 kr?: nä!
Pool?: nej!
Studsmatta?: Ja, hos pappa!
Cross/moppe?: Nej
Pingis/biljardbord?: nej
Jacuzzi?: Nej
Märkeskläder?: Ja
Smink/smycken för över 5000 kr?: nej.

Dagens

Kläder?: Vit tröja med bokstäver + jeans
Smink?: mascara
Smycken? : inget
Humör?: Glad, trött
Gjort?: ?
Göra?: Inget bestämt
Måltid/-er?: ?
Sötnos?: Jag såklart!

Photoshop cs4 !

Någon som vet vart man kan ladda ner photoshop cs4 gratis? Fast inte från The Pirat Bay dåe eftersom att det är olagaligt...:/ Isf, kommentera och skriv sidan! <3 Hade varit jätte snällt! KRAM!

isak!

Jag kollade runt bland bloggar och hittade en kompis blogg, KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BLOGGEN !
Den är grym (tycker jag iaf!) Fast han borde ha en egen header :) Men det var allt för mig!

Kram! Kolla bloggen, det gör isak jätte glad! :)

Header!

 Denna gjorde jag nyss <3 Vad tycks? Vääääldigt mycket rosa, vet :)

A non smoking generation - Spruta!

Att ta sprutan! Jag och Palomi (paloma) fick gå in tillsammans, hon som skulle ta sprutan på mig sa åt mig att vända armen mot henne och så skulle vi "prata lite" men jag förstod ju att hon skulle ta sprutan när jag inte va beredd så jag sa : Nej nej, jag vet att du kommer ta sprutan när vi pratar! : Men jag var ju tvungen :) Och det kändes knappt, så för er som ska ta sprutan behöver absolut inte vara oroliga, jag loovar att det inte gör ont, det gör lixom ondare ifall nån nyper dej i armen ;)

Idag kom " A non smoking generation " (stavfel?) för andra gången till oss, dom pratar med barn i skolor om att det är farligt att röka, snusa andvända tobak över huvud taget! Dom har oxå en blogg, Klicka här för att komma till den

Imorn (fre) ska vi jobba på ett disco som vår klass har för låg stadiet, för att vi samlar ihop pengar till en klassresa, vi har redan över 600 kr vilket är jätte bra :) Så jag ser fram imot i morgon, men det var dåligt att vi tog sprutan idag, för då kommer säkert några vara sjuka eller ha väldigt ont i armen imorn, jag har lite ont i armen nu, men det är inte så farligt!

Idag blev jag oxå klar med min ask till min syrra som hon ska få i jul klapp i slöjden, det var bra!

Jag åt nyss toast, såååå gott!

Hare bääst sålänge. kram! 


Waaaaah!

Idag ska jag vaccinera mig för svin influensan (stavfel?) Jag vill inte! Om det är något jag hatar så är det sprutor! Men jag ska snart dra till skolan, kanske kan leka lite i gimp/paint sålänge, kram <33

love alliie <3


Header`?

Jag gjorde ju en liten header igår, men jag råkade radera den, så ja fick göra om, det blev inte lika bra nu när texten ist för : din text din text : kom till, men kolla här iaf, ska jag ha den som header? Jag gillar den jag har, men det är ju roligare att ha något man själv gjort, eller?love!

header.

 Fin? <3

Där det är rosa rutor ska det vara bilder!


Tävling + Modellbilder på jullan <3

Hejs svejs! (i detta inlägget kommer även en liten tävling!!)

Jag tänkte berätta lite om helgen, jag, pappa, mina underbara syskon, min bästis och nåra av min bästis (nattah) kompisar åkte på bandy! As kul <33 :) Det var Bollnäs (där jag var!) mot något annat skit lag :) Bollnäs vann (ofc?) med 8-1 :) När vi kom hem igen (lr så vare innan :P) tog ja "modellbilder" på min syrra joline (5 år!)

Look, cutie?

 Suddig bild, men ändå, blivande modell!
 Suddig bild oxå, men den lilla söta ungen kunde inte stå still <3 :)
 Hahah, där fick jag oxå va med, Jullan försöker göra "alicha posen"  ;) Hahaha ♥


Tävling!

1a pris : Länkning (skriver kort om din/er blogg!) och lägger till på bloglovin!
2a pris : Länkning
3a pris : Lägger till på bloglovin

Det enda ni ska göra är att kolla på denna bild (längre ner!) och svara på dom här enkla frågorna :

1. Vad heter den blåa fisken som simmar brevid clownfisken?
2. Hur blir Nemo fångad?
3. Hur dog Nemos mamma?
4. Vad heter filmen?

Enkla frågor? Om ni har sett filmen så!

Här är bilden :

Lycka till, jag väljer vinnare på måndag <3 Kram!

Love..


Now im here!

Hej alla underbara läsare! (vilket inte är så många nu!)

Jag har ju som sagt haft dator förbjud, Palomii gästbloggade ju ett litet inlägg bara för att meddela er, men jag ska kolla mina kommentarer (förhoppningsvis svara på dom!) , läsa favvo bloggarna och mejla en tjej som vill ha design till sin blogg! Men jag loooovar att det blir bättre uppdatering <3

Men mina älsklingar, hare bääääst <3 Det kommer en liten tävling snart, so wait and see!

love..


Gäst bloggar!

Hello....

Men er kära lilla Alliie har dataförbud så hon kan inte blogga! Nu när ni behövde henne som mest!
Lovar inga bortförklaringar!
Så ni vet varför hon inte bloggat på länge...
Aja det va allt. Från Paloma/Palomii eller som ni kanske kände mig Kisspalomii

Ny designat!

Designade just malins blogg!(klicka på bilden för att komma till den underbara bloggen)


Sorry...

Hej alla läsare!

Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har andra saker för mig oxå! Men nu är jag här, gör inte så mke!

Idag har vi inte gjort så mke i skolan, bara en helt vanlig dag, vi hade svenska/matte i halvklass, det var skönt för jag hinner mycket mera ifall vi är i halvklass, det är mycket lugnare då! Vi har/ska göra ett disco för lågstadiet, det är ´kul, idag så gick vi runt och pratade om discot i olika klasser!
Sedan läste våran lärare en "spök historia" om stockholms blodbad, det var mysigt fakiskt!

Idag kommer jag för modligen ha väldigt tråkigt, eftersom att jag inte har bestämt med någon kompis och mitt rum ser ut som inte vad, så det måste städas! Och så måste jag göra engelska läxan som ska vara inne imorn, men den gör jag senare :)

Jag har inte så mycket mer att berätta, men jag ska iaf till pappa på fre, så det blir ingen uppdatering i helgen (tror jag!)

Kram kram! / Alliie


Det får inte vara sant..

att jorden går under 2012 21 dec.. Tänk om det är sant.. Läste om det på Paulina (paows) blogg, kolla själv, inlägget heter : Vad tror ni händer 2012 : Åh.. Om det nu är sant som Mayafolket säger så hinner jag bara bli 12 år :(

Vill inte tänka på det, men det går inte att sluta tänka på det..


 Uhm, ursäkta.. Men vems är det där??? Inte min iaf.. :S xD


Seg dator + Bra dag!

Dagen har varit jätte bra :) Det var jätte roligt, mycket roligare än vad jag hade trott! Vi tittade lite på film och satt vid datorn <3 Det blir tyvär inga vilder ikväll för datorn är jäääääte seg! Men det kommer imorn :)

Just nu chattar jag med Saga på msn♥

Jag har inte så mycket mer att skriva, och som en "anoym" på pekat så ska man ju skriva om nåt roligt och inte onödiga saker!

Men ni får hare bra sålänge! kram!

Love..


Seg dator + Bra dag!

Dagen har varit jätte bra :) Det var jätte roligt, mycket roligare än vad jag hade trott! Vi tittade lite på film och satt vid datorn <3 Det blir tyvär inga vilder ikväll för datorn är jäääääte seg! Men det kommer imorn :)

Just nu chattar jag med Saga på msn♥

Jag har inte så mycket mer att skriva, och som en "anoym" på pekat så ska man ju skriva om nåt roligt och inte onödiga saker!

Men ni får hare bra sålänge! kram!

Love..


good morning <3

Godmorgon!

Vaknade typ kl 08.40 ! Men jag skulle gå upp ganska tidigt, för jag måste hinna fixa iordning mig, blogga och fixas lite saker på datorn innan jag ska träffa Saga och Matilda halv 12 typ :P
Jag hoppas att vi kommer få kul idag, det är första gången jag träffar Saga på fritiden, Matilda går jag i samma klass med och vi har träffats ngra gånger utanför skolan, och henne känner jag ju jätte bra eftersom att vi går i samma klass! <3
Vi ska antagligen vara hemma hos Matilda :)

Just nu chattar jag lite med Tove (tjej i min skola!) jag gör inte så mycket mer, bloggar och snart ska jag läsa lite bloggar, kolla gb i pea typ!

Kom ni ihåg att jag skulle försöka med en bild i varje inlägg? Och det ska jag oxå! Haha, jag tittade lite i olika mappar och hittade bilder på mig när jag var kanske 8-9, jag var typ blond dåe :S

eller blond och blond, vet ínte :S

Samma hårfärg här :)

Sweet?

love..


RSS 2.0